Teáskanalak

összesen 10 termék
Fagylaltos kanál BIG LOVE 17 cm, Alessi
3 150 Ft
ALAMMI01CU
Kávéskanál HYBRID ARMILLA, 3 db szett, 11,5 cm, Seletti SLT09763
Kávéskanál, porcelán, REVOL
2 520 Ft –8 %
2 310 Ft
RV638850
Teáskanál STELLA ezüst, Blomus
3 890 Ft
BM63826
Kávékanál MINIMALE, matt acél, Zwilling
4 690 Ft
ZW7022830
Teáskanál MAXIME, meleg szürke, Blomus
5 690 Ft –8 %
5 230 Ft
BM64127
Teáskanál STELLA, fekete, Blomus
3 890 Ft
BM64197
Desszertkanál MACHINE COLLECTION 16 cm, Seletti
6 290 Ft
SLT10956
Teáskanál MAXIME, szürke, Blomus
5 690 Ft –8 %
5 230 Ft
BM64128
Kávékeverő COSMIC DINER QUASAR, réz, Seletti
2 590 Ft
SLT10869

Teáskanalak - tökéletes eszközök a teához és a kávéhoz

Mi az a teáskanál és mire használhatom?

A teáskanál egy különleges evőeszköz, amelyet kis mennyiségű étel fogyasztására, valamint kis mennyiségű anyag keverésére és mérésére használnak. Általában nagyobb, mint egy desszertkanál és kisebb, mint egy evőkanál.

A teáskanál általában kicsi, sekély tálkája és hosszú, körülbelül 11-17 cm-es nyele van. Általában acélból, porcelánból vagy rozsdamentes acélból készül, és többféle kivitelben és stílusban kapható.

A teáskanálok felhasználási lehetőségei a konyhában és az étkezési területen számtalanok. Használhatók tea vagy kávé keverésére, cukor, fűszerek és egyéb sütéshez és főzéshez szükséges összetevők mérésére, vagy kis adag joghurt, fagylalt vagy leves adagolására.

A teáskanál minden konyhában vagy étkezőben szükséges felszerelés, és gyakran készletekben vagy étkezési készletekben vásárolják meg más evőeszközökkel, például asztali késekkel, asztali villákkal együtt.

Milyen típusú teáskanalak kaphatók a Kulina áruházban?

A felhasználástól és a kialakítástól függően a teáskanálok számos fajtája elérhető weboldalunkon. Íme néhány tipikus teáskanál , amellyel találkozhat:

  • Standard teáskanál: Ez a stílus a teáskanál a legnépszerűbb, és a tea vagy a kávé keverésére, valamint a sütéshez és főzéshez szükséges kis mennyiségű anyagok kimérésére használják.
  • Desszertkanál: A desszerteket általában ezzel a kanállal fogyasztják. Gyakran hosszú fogantyúval és ovális vagy kör alakú medencével rendelkezik.
  • Mézes kanalak: Ezek olyan kiskanalak, amelyekben bizonyos mennyiségű méz van. Arra készültek, hogy forró italokba, például teába vagy kávéba keverjük őket.
  • Eszpresszó kanál: Ez egy kicsi, keskeny teáskanál , amelyet az eszpresszó keverésére és kortyolgatására használnak.
  • Cukros kanál: A cukorkanál egy kis teáskanál , amelyet a cukor tálalására és keverésére használnak. Gyakran díszes tállal rendelkezik.

Mi a különbség az evőkanál és a teáskanál között a sütésben?

Az evőkanál- azon kívül, hogy evésre, tálalásra vagy keverésre használják - egy népszerű mértékegység, amelyet gyakran használnak a főzés és sütés során az összetevők adagjainak mérésére. Nyilvánvalóan nagyobb, mint egy teáskanál és a térfogatuk közötti különbség többé-kevésbé háromszoros, így ha egy evőkanál 10 g liszt, akkor a teáskanál 3, míg egy evőkanálba 15 g víz vagy tej fér bele, egy teáskanálba 3, míg egy teáskanálba 15 g víz vagy tej teáskanál 5 g.