Tányér szettek

összesen 7 termék

Tányérkészletek - adjon egy kis stílust az étkezőasztal

Melyek a különböző tányérkészletek stílusai?

A Kulina weboldalon tányérkészletek széles választékát kínáljuk, az alkalom és az Ön saját stílusbeli preferenciái alapján. Ez néhány példa a gyakori tányérkészlet-kialakításokra:

Klasszikus: A klasszikus tányérkészletek gyakran tartalmaznak egyszerű, gyönyörű mintákat és finom textúrákat. A hagyományos formákra és színekre való összpontosítás miatt kissé formálisnak tűnhetnek.

Ázsiai: A hagyományos kínai vagy japán porcelán és kerámia mintákat gyakran használják az ázsiai stílusú tányérkészletek ihletésére. Általában minimalista esztétikájúak, tiszta vonalakkal és semleges színvilággal, valamint finom virágos vagy geometrikus mintákkal. Ha Japánban kézzel készített szett keres, tekintse meg a Made in Japan márka kínálatát - egy valóban Japánban készült márka.

Rusztikus: A rusztikus tányérkészletek általában organikus, durva textúrájú és földszínű motívumokat tartalmaznak. Gyakran házi készítésűek vagy tökéletlenek, és olyan anyagokból készülhetnek, mint a cserép vagy a kőedény. Ha tetszik ez a stílus, nézd meg a következő termékeket Bitz.

Minimalista: A minimalista tányérkészletek gyakran tartalmaznak világos vonalakat, egyszerű formatervezést, és nagyobb hangsúlyt fektetnek a praktikumra. Általában nagyon modern vagy kortárs hangulatúak, és olyan anyagokból készülhetnek, mint a fehér porcelán.

Műanyag tányérok: A műanyag tányérok nagyszerűek kerti partikhoz, születésnapi partikhoz vagy grillezéshez. Győződjön meg róla, hogy megnézi a Koziol márka ajánlatát, ahol különböző színek közül választhat.

Udvariatlanság a tányérokat egymásra rakosgatni az asztalnál?

Egyes kultúrákban és kontextusokban a tányérok egymásra rakását az asztalnál udvariatlanságnak vagy tiszteletlenségnek tekintik, mivel ez a türelmetlenség jele lehet. Az edények egymásra helyezése azonban különböző környezetekben vagy kultúrákban megengedett, sőt támogatott lehet. A helyi társadalmi és kulturális normák megértése kulcsfontosságú.

Hogyan helyezzem a tányérokat az asztalra?

Helyezze a lapostányér a szék elé egy terítő. Tegye rá a mélytányér . A kenyértányér a villák fölé, a teríték bal oldalára helyezhető. Ha a tortát tálaljuk, akkor egy külön tortalapot tehetünk az evőeszközök fölé.

Gondoskodjon arról, hogy a tányérok között megfelelő hely legyen, hogy a vendégek anélkül használhassák azokat, hogy zsúfoltságot éreznének. Minden tányérnak egyenletes távolságra kell lennie a többitől és a teríték többi elemétől.

Tekintse meg a Kulinaleveses tányérok és étkező tálak kollekcióját, amelyekkel a leves és más folyékony ételek felszolgálására is alkalmasak.