Szürke kollekció Revol

összesen 14 termék
Bögre NO.W 330 ml, szürke, REVOL
Sticker
15 190 Ft –20 %
12 150 Ft
RV654814
Bögre NO.W 330 ml, szürke, REVOL
Sticker
12 060 Ft –20 %
9 640 Ft
RV654813

A szürke színű Revol porcelán a modern kifinomultság megtestesítője. Ez a magával ragadó kollekció könnyedén feldobja az étkezési élményt, így az Ön edénygyűjteményének megkülönböztető kiegészítője.

A szürke színű Revol porcelán minden egyes darabja aprólékosan megmunkált, hogy megfeleljen a legmagasabb minőségi és kézműves szabványoknak. Ez az elkötelezettség biztosítja, hogy a gyűjteménye nem csak kiválóan néz ki, hanem kiállja az idő próbáját is, és étkezési hagyományainak maradandó részévé válik.

A kollekció elegáns szürke árnyalata kortárs stílust és sokoldalúságot sugároz. Akár hivatalos vacsoraestet rendez, akár egy laza vacsorát élvez, a szürke színű Revol porcelán minden étkezési alkalomhoz egy csipetnyi visszafogott eleganciát kölcsönöz.

Ez a kollekció változatos lehetőségeket kínál, a vacsoratányéroktól és levesestálaktól kezdve a kávéscsészékig és tálalótálakig. Keverje össze, és állítsa össze az ideális étkészletet, amely tükrözi az Ön egyedi ízlését, vagy válasszon összehangolt készleteket a harmonikus megjelenés érdekében.

A szürke színű Revol porcelán tisztítása és karbantartása gyerekjáték. A sima, könnyen tisztítható felület ellenáll a foltoknak, így az edények rendszeres használat mellett is makulátlanok maradnak.

Akár tapasztalt vendéglátó, aki szeretné lenyűgözni vendégeit, akár valaki, aki értékeli a kortárs dizájnt, a szürke színű Revol porcelán sokoldalú és tartós választás. Kifogástalan kialakítása, tartóssága és modern esztétikája miatt az étkezési gyűjteményének elengedhetetlen kiegészítője.