Spitzenklasse Plus PC steak kés WMF 12 cm

Kód: WM1895466032
18 790 Ft
Raktáron (6 db)
Várható kézbesítés:
5.8.2021

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Spitzenklasse Plus steak kés pengéje robosztus és karcsú is egyben, éle egyenes, gerince csiszolt. A steak húsokat és a karajokat gond nélkül felszeleteli. Grillhúsokhoz is használható.

A Spitzenklasse Plus sorozat késeiről:

 • A késeknek a nyele magas minőségű műanyagból készül és három szegeccsel van erősítve.
 • Kényelmes a fogásuk.
 • Kiváló minőségű, speciális késacélból készülnek.
 • Egyetlen darab acélból vannak kovácsolva.
 • Performance Cut technológiával gyártott élük van, mely kifogástalan minőségű és rendkívül ellenálló.
 • A kések keménysége a Rockwell-skála szerint kb. 55 - 57 HRC.
 • Innovatív, érezhetően élesebb pengével rendelkeznek.
 • A kések kézvédővel (ujjvédővel) rendelkeznek, hogy a kések fogása biztonságosabb legyen.
 • A kézvédő és a kések nyele között sima az átmenet.
 • Sima, egyenletes kidolgozás az optimális higiénikusság és tisztíthatóság érdekében.
 • A kések éle a gyártást követően lézeres ellenőrzésen esik át.
 • Könnyen tisztíthatóak, kézzel történő mosogatást ajánljuk.
 • A sorozat kései között széles a választék.

A német WMF társaság Spitzenklasse Plus sorozata egy korábbi, hasonló elnevezésű sorozat, a Spitzenklasse továbbfejlesztett változata. A Spitzenklasse Plus kések szegecselt nyele speciális, kiváló minőségű műanyagból készül és a sima Spitzenklasse késekhez képest kerekebbek az élei, ezért kényelmesebb is őket kézben tartani. Az ilyen minőségű késeknél természetesnek számít, hogy az illesztések tökéletesen egyenltesen vannak eldolgozva, nincsenek hézagok, ezért nem akad meg bennük se ételmaradék, se baktérium.

A késeket a hagyományos kovácsolási technikák és a legmodernebbPerformance Cut technológia összevonásával gyártják. A kések pengéje a gyártást követően lézeres ellenőrzésen esik át. Ennek köszönhető, hogy a kések a penge egész hosszán élesek és jól szeletelnek, valamint, hogy élességüket elképesztően sokáig megtartják. Élettartamuk ráadásul kétszer hosszabb, mint amennyit a normák megszabnak. A Spitzenklasse Plus sorozat a legkülönfélébb felhasználási módszerekhez kínál késeket. A kések formája és éle az adott módszer elvárásához van igazítva.

A felhasznált alapanyagokról és a gyártási technológiáról

A kések gyártásához speciális, kiváló minőségű késacélt használnak, amely finomszemcsés, kevésbé hajlamos korrózióra és a Rockwell-skála szerint 55 – 57 HRC a keménysége. A sík csiszolásnak köszönhetően rendkívül jól ellenállnak a sérüléseknek és a töréseknek, valamint nagyon sokáig megtartják élességüket. A késacél kiváló tulajdonságai a kovácsolás által vannak megerősítve, amely az acélt homogenizálja és strukturálisan tömöríti.

A speciális Performance Cut technológia egyesíti a klasszikus késkovácsolás és a modern technológiai eljárások előnyeit. A végeredmény a lehető legjobb minőségű késél. A kések tökéletes pontosságú élének titka a konstans szögben való csiszolásban rejlik. A sík csiszolásnak köszönhető a kések rendkívüli élessége.

A kézvédő (ujjvédő) a penge része, biztosítja a súly pontos eloszlását és a kés pontos koordinációját. A kézvédő egyenletesen és szabályosan megy át a nyélbe, így a kés tartása és használata nagyon kényelmes.

A késnyél kiváló minőségű műanyagból készül, három darab szegeccsel van erősítve, élei lekerekítettek, ezért tartása kényelmes. A kés egyes alkotóelemei tökéletesen egymáshoz vannak illesztve, ezért nincsenek rajta hézagok, amelyekben megmaradhatnának a baktériumok, tehát végeredményben kifejezetten higiénikus is.

A WMF kések karbantartása

A Spitzenklasse Plus kések nem tisztíthatóak mosogatógépben. Az ilyen kiváló minőségű késeket kíméletes módon, kizárólag folyó csapvíz alatt, kézzel szabad csak tisztítani.

A WMF kések élezése

Minden kés idővel élezésre szorul, de a legideálisabb az, ha egy kés minden használat után meg van fenve fenőacéllal. A Spitzenklasse Plus sorozat késeihez a WMF késélezőit és fenőacéljait ajánljuk (a fenési szög 13°-os kell, hogy legyen).

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Steak kések
Garancia: 2 év
Sorozat: WMF Spitzenklasse Plus
Terméktípus: Steak kés

Kések Spitzenklasse Plus

Kések Spitzenklasse Plus - élezés és karbantartás

Kések Spitzenklasse Plus - gyártás

Kések Spitzenklasse Plus - szeletelés

WMF kések - Németországban készült prémium kések

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428