Ruhafogasok

összesen 7 termék
Ruhaakasztó COAT TREE 104 cm, sötétkék, acél, Fritz Hansen FH840331
Öltönytartó állvány MENOTO, matt rozsdamentes acél, Blomus BM68545
Hübsch fali akasztó készlet, 3 db
19 190 Ft
HU991119
Akasztó ARANYA 30 cm, barna, rattan, Bloomingville
3 210 Ft
BV82058002

Ruhatartók - a tökéletes megoldás a ruhatár rendszerezéséhez

Mik azok a ruhatartók?

A ruhatartó állványok olyan tárolóeszközök, amelyeket a ruházati cikkek felakasztására, rendszerezésére és bemutatására terveztek. Ezek jellemzően egy vízszintes rúdból vagy rúdsorozatból állnak, amelyet függőleges oszlopok vagy egy keret tart.

A ruhatartó állványnak a szekrényben számos előnye van, amelyek közé tartozik a helytakarékosság, a ruhák gyűrődésének megakadályozása, a felesleges ruhák tárolása és az általános kényelem biztosítása.

A ruhatartó állványokat ruhák felakasztására és bemutatására is használják, lehetővé téve a könnyű tárolást, szervezést és hozzáférhetőséget.

Milyen típusú ruhatartók állnak rendelkezésre a Kulina oldalon ?

A ruhatartó állványok különböző típusú és kialakításúak, és mindegyiket egyedi igényeknek és preferenciáknak megfelelően alakítják ki. Íme néhány gyakori ruhatartó állványtípus:

 • Szabadon álló ruhatartó állvány: Ez egy alapvető és sokoldalú állványtípus, amely önmagában áll, és nincs szükség a felszerelésre. Általában vízszintes rudakból áll a ruhák felakasztásához, és további polcokat tartalmazhat a cipők vagy kiegészítők számára.

 • Falra szerelhető ruhatartó állvány: Ez a közvetlenül a falra szerelt állványtípus maximalizálja a helykihasználást. Nagyszerű megoldás kis szobákban vagy szűk helyiségekben, mivel helyet kínál a ruhák felakasztására anélkül, hogy a padlót elfoglalná.

 • Összecsukható ruhatartó állvány: Ezt a típust hordozható ruhatartó állványként is ismert, és úgy tervezték, hogy használaton kívül könnyen összecsukható és tárolható legyen. Tökéletes ideiglenes vagy extra akasztási helynek.

 • Ruhatartó állvány kerekekkel: Ezek az állványok görgőkkel vannak ellátva, így könnyen mozgathatók. Kényelmesek a terek átrendezéséhez, rendezvények lebonyolításához vagy egyszerűen csak a ruhatároló átrendezéséhez.

 • Többszintes ruhatartó állvány: Ez a típusú állvány többszintes vagy többszintes akasztási helyet kínál. Alkalmas a ruhák kategóriák szerinti rendszerezésére, például az ingek egy szinten, a nadrágok pedig egy másik szinten.

 • Állítható ruhatartó állvány: Ezek az állványok lehetővé teszik, hogy az akasztórudak magasságát vagy szélességét a különböző hosszúságú ruhákhoz igazítsa. Ez a sokoldalúság különösen hasznos a hosszabb ruhák vagy kabátok esetében.

 • Konzolos ruhatartó állvány: Ez a típus egy vízszintes rúddal rendelkezik, amely egy falra szerelt konzolból nyúlik ki, és lebegő hatást kelt. Ez egy minimalista és modern dizájnválasztás.

 • Valet Stand: A ruhatartó állvány kombinálja a ruhatartó állványt olyan kiegészítő funkciókkal, mint egy kis polc, egy tálca a kiegészítőknek, és néha egy nadrágtartó. Úgy tervezték, hogy egy ruhát másnapra tartson, ideiglenes ruhatárként funkcionálva.

 • Létrás ruhatartó állvány: Ez a létrát utánzó állványtípus vízszintes rudakkal rendelkezik, amelyek az alja felé fokozatosan szélesednek. Ez egy divatos és elegáns módja a ruhák felakasztásának, gyakran látható a butikoknál.

 • Gyermekruha állvány: Kisebb és gyakran színes, ezek az állványok a gyermekek ruháinak vannak kialakítva. Ezek olyan kiegészítő funkciókat is tartalmazhatnak, mint tárolórekeszek vagy horgok a kiegészítők számára.

 • Szabadon álló gardróbszekrény állvány: Ez a típus egy mini szekrényhez hasonlít, és egy szövet- vagy vászonborítással rendelkezik, amely lezárja a felakasztási területet. Nagyszerű lehetőség ideiglenes szekrények létrehozására vagy gardróbszekrény bővítésére.

A ruhaállvány kiválasztásakor vegye figyelembe a rendelkezésre álló helyet, a felakasztandó ruhák típusát és a designbeli preferenciáit. Mindegyik típusnak megvannak a maga előnyei, ezért válassza ki azt, amelyik a legjobban megfelel az Ön igényeinek és a legjobban feldobja a teret.

A tárolásra használt tárgyak szélesebb választékáért nézze meg a Kulina fürdőszobai szervezők, újságtartók, cipősszekrények és egyéb lakásszervezési megoldások gyűjteményét.