Robotgép kiegészítők KitchenAid

összesen 25 termék
További tartozékok 5KSM2FPPC mixerhez, KitchenAid
122 290 Ft
KA5KSM2FPPC
Konyhai robotgép zöldség szeletelő kiegészítő, KitchenAid KA5KSMSCA
Gyümölcs- és zöldségszűrő kiegészítő 5KSMFVSP, KitchenAid KA5KSMFVSP
Rögzítés zúzott jég gyártásához 5KSMSIA KitchenAid KA5KSMSIA
Tál a konyhai robotgéphez 5KSM2CB 4,83 l, fehér, kerámia, KitchenAid KA5KSM2CB5PWS
Tál a konyhai robotgéphez 5KSM2CB 4,83 l, fekete, kerámia, KitchenAid KA5KSM2CB5PBS
Tál a konyhai robotgéphez 5KSM5SSBWH, 4,83 l, fehér, KitchenAid KA5KSM5SSBWH
Tál a konyhai robotgéphez 3,0 l, KitchenAid
43 590 Ft
KA5KB3SS
Dagasztó horog csatlakozó, rozsdamentes acél, KitchenAid KA5K7SDH
Tál a konyhai robotgéphez 5KSM2CB 4,83 l, mocca, KitchenAid KA5KSM2CB5PFC
Habverő a tésztához 5KSMPB7SS, rozsdamentes acél, KitchenAid KA5KSMPB7SS
Virsli töltő 5KSMSSA, KitchenAid
22 590 Ft
KA5KSMSSA
Tál a konyhai robotgéphez 4,83 l, KitchenAid
52 390 Ft
KA5K5THSBP
Habverő a tésztához 5KSMPB5SS, KitchenAid
34 890 Ft
KA5KSMPB5SS
Fel
További termékek

Fedezze fel a lehetőségek világát a KitchenAid robotgép kiegészítőivel!

Növelje a kulináris kreativitását és optimalizálja a főzési folyamatot a sokoldalú KitchenAid robotgép kiegészítők széles választékával, amelyek a konyhai robotgépekhez lettek tervezve. Ezek az innovatív kiegészítők kiegészítik a KitchenAid konyhai robotgépet, és széles kulináris lehetőségeket nyitnak meg közvetlenül az ujjbegyeinél.

A szeleteléstől és kockázástól az aprításig és darálásig terjedően a KitchenAid kiegészítők kollekciója lehetővé teszi, hogy könnyedén megbirkózzon a különféle konyhai feladatokkal. Bővítse repertoárját olyan specializált pengékkel és kiegészítőkkel, amelyek átalakítják a konyhai robotgépet többfunkciós erőművé.

Legyen szó tésztagyúrásról friss kenyérért, habverésről könnyű krémek és habok készítésekor, vagy akár összetett tésztaformák kialakításáról, ezek a kiegészítők arra vannak tervezve, hogy minden alkalommal következetes, magas minőségű eredményeket hozzanak létre. Fejlessze a főzési képességeit az új receptek és technikák kipróbálásával, amelyek még könnyebbé és hatékonyabbá válnak a megfelelő kiegészítőkkel.

A precizitás és tartósság elveivel tervezett KitchenAid kiegészítők a mindennapi főzés igényeit szem előtt tartva készültek, miközben megőrzik teljesítményüket és funkcionalitásukat. Ráadásul könnyen tisztítható tervezésük biztosítja, hogy kevesebb időt töltsön a takarítással, és több időt élvezze finom kreációit.

Ismerje meg a széles körű KitchenAid kiegészítőket, amelyeket konkrét konyhai robotgép modelljéhez alakítottak ki. Fejlessze kulináris törekvéseit, és nyissa meg konyhai robotjának valódi potenciálját ezekkel a gondosan tervezett és szakértői módon kidolgozott kiegészítőkkel. Legyen Ön tapasztalt séf vagy szenvedélyes házi szakács, a KitchenAid kiegészítők lehetővé teszik, hogy kulináris képességei új szintre emelje.

Tekintse meg kollekciónkat ma, és találja meg a tökéletes kiegészítőket a KitchenAid konyhai robotgépéhez. Fejlessze főzési élményeit, és induljon el a kulináris innováció útján, mint még soha korábban!