Robotgép kiegészítők KitchenAid

összesen 56 termék
További tartozékok 5KSM2FPPC mixerhez, KitchenAid
122 290 Ft
KA5KSM2FPPC
Húsdaráló attachment for stand mixer, KitchenAid
75 090 Ft
KA5KSMMGA
Dagasztó horog, KitchenAid
35 140 Ft
KA5KSM5THDHSS
Konyhai robotgép szeletelő kiegészítő, KitchenAid KA5KFP16DC12
Lapos habverő csatlakozó, rozsdamentes acél, KitchenAid KA5K7SFB
Tál a konyhai robotgéphez 5KSM2CB 4,83 l, mocca, KitchenAid KA5KSM2CB5PFC
Zöldség szeletelő és reszelő kiegészítő, KitchenAid KA5KSMVSA
Tál a konyhai robotgéphez 5KSM5SSBWH, 4,83 l, fehér, KitchenAid KA5KSM5SSBWH
Tál a konyhai robotgéphez 5KSM2CB 4,83 l, fekete, kerámia, KitchenAid KA5KSM2CB5PBS
Dagasztó horog csatlakozó, rozsdamentes acél, KitchenAid KA5K7SDH
Tál a konyhai robotgéphez 4,83 l, zsálya, KitchenAid KA5KSM2CB5PSL
Konyhai robotgép tésztagép, KitchenAid
52 390 Ft
KA5KSMPSA
Tál a konyhai robotgéphez 3,0 l, KitchenAid
43 590 Ft
KA5KB3SS
Virsli töltő 5KSMSSA, KitchenAid
22 590 Ft
KA5KSMSSA
Konyhai robotgép zöldség szeletelő kiegészítő, KitchenAid KA5KSMSCA
Élelmiszerfeldolgozó kiegészítő, KitchenAid
113 590 Ft
KA5KSM2FPA
Fel
További termékek

Fedezze fel a lehetőségek világát a KitchenAid robotgép kiegészítőivel!

Növelje a kulináris kreativitását és optimalizálja a főzési folyamatot a sokoldalú KitchenAid robotgép kiegészítők széles választékával, amelyek a konyhai robotgépekhez lettek tervezve. Ezek az innovatív kiegészítők kiegészítik a KitchenAid konyhai robotgépet, és széles kulináris lehetőségeket nyitnak meg közvetlenül az ujjbegyeinél.

A szeleteléstől és kockázástól az aprításig és darálásig terjedően a KitchenAid kiegészítők kollekciója lehetővé teszi, hogy könnyedén megbirkózzon a különféle konyhai feladatokkal. Bővítse repertoárját olyan specializált pengékkel és kiegészítőkkel, amelyek átalakítják a konyhai robotgépet többfunkciós erőművé.

Legyen szó tésztagyúrásról friss kenyérért, habverésről könnyű krémek és habok készítésekor, vagy akár összetett tésztaformák kialakításáról, ezek a kiegészítők arra vannak tervezve, hogy minden alkalommal következetes, magas minőségű eredményeket hozzanak létre. Fejlessze a főzési képességeit az új receptek és technikák kipróbálásával, amelyek még könnyebbé és hatékonyabbá válnak a megfelelő kiegészítőkkel.

A precizitás és tartósság elveivel tervezett KitchenAid kiegészítők a mindennapi főzés igényeit szem előtt tartva készültek, miközben megőrzik teljesítményüket és funkcionalitásukat. Ráadásul könnyen tisztítható tervezésük biztosítja, hogy kevesebb időt töltsön a takarítással, és több időt élvezze finom kreációit.

Ismerje meg a széles körű KitchenAid kiegészítőket, amelyeket konkrét konyhai robotgép modelljéhez alakítottak ki. Fejlessze kulináris törekvéseit, és nyissa meg konyhai robotjának valódi potenciálját ezekkel a gondosan tervezett és szakértői módon kidolgozott kiegészítőkkel. Legyen Ön tapasztalt séf vagy szenvedélyes házi szakács, a KitchenAid kiegészítők lehetővé teszik, hogy kulináris képességei új szintre emelje.

Tekintse meg kollekciónkat ma, és találja meg a tökéletes kiegészítőket a KitchenAid konyhai robotgépéhez. Fejlessze főzési élményeit, és induljon el a kulináris innováció útján, mint még soha korábban!