REVOL FROISSÉS sorozat

összesen 2 termék
FROISSÉS 80 ml-es eszpresszó csésze, piros, porcelán, REVOL RV619088
Kávéskanál, porcelán, REVOL
2 790 Ft
RV638826

Üdvözöljük a REVOL FROISSÉS magával ragadó világában, ahol a művészet és a funkcionalitás tökéletes harmóniában találkozik. Ez a kollekció olyan porcelán darabok sokszínű választékát kínálja, amelyek biztosan újradefiniálják étkezési élményét.

A FROISSÉS kollekcióban étkészletek és tálalóedények széles választékát találja. Minden egyes darab a REVOL kézművesség és a formatervezés iránti megingathatatlan elkötelezettségéről tanúskodik. Akár egy meghitt vacsorát, akár egy nagyszabású ünnepséget rendez, ezek a darabok könnyedén feldobják a terítéket.

Ami igazán megkülönbözteti a FROISSÉS kollekciót, az a kivételes tartósság. A prémium minőségű porcelánból készült darabokat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a mindennapi használat követelményeinek. Nemcsak mikrohullámú sütőben és mosogatógépben moshatóak, hanem ellenállnak a lepattanásoknak és repedéseknek is, így hosszú élettartamot biztosítanak anélkül, hogy a stílus rovására mennének.

A FROISSÉS kollekció dizájnja a szeszélyesség és a kifinomultság elragadó keveréke. A papírpoharak gyűrött megjelenése által inspirált darabok egy csipetnyi játékosságot kölcsönöznek az asztalterítésnek. Egyedi textúrájuk és élénk színeik miatt mind alkalmi összejövetelekre, mind hivatalos eseményekre kiváló választásnak bizonyulnak.

Akár professzionális szakács, akinek célja, hogy lenyűgözze vendégeit, akár otthoni szakács, aki értékeli az esztétikát és a praktikumot, a REVOL FROISSÉS kollekció tökéletes vásznat biztosít kulináris alkotásaihoz. Ezek a porcelán darabok nem csak vizuálisan lenyűgözőek, hanem rendkívül funkcionálisak is, így konyhája nélkülözhetetlen kiegészítői.

Összefoglalva, a REVOL FROISSÉS kollekció a művészet, a rugalmasság és a praktikum ünnepe. Emelje fel étkezési élményeit, és tegyen nyilatkozatot ezekkel a kiváló porcelán darabokkal, amelyek könnyedén ötvözik a formát és a funkciót. Legyen szó mindennapi étkezésről vagy különleges alkalmakról, ez a kollekció elragadó bájt kölcsönöz asztalának.