Reklamáció és termékvisszatérítés

A Kulina.hu kizárólag rendkívüli minőségű termékeket forgalmaz, színvonalas gyártóktól, sajnos ennek ellenére soha nem lehet 100%-osan kizárni a hibák előfordulásának lehetőségét, melyek keletkezhetnek a gyártási folyamat során vagy akár az alapanyagban.

Hogyan lehet élni a reklamáció lehetőségével, illetve visszaküldeni a terméket?

Exkluzív szolgáltatásunk Vásárlóinknak

  • Amennyiben bármilyen okból nem elégedett a megvásárolt termékkel, a vásárlás napjától számítva 30 napig lehetősége van visszaküldeni, indoklás nélkül!
  • Küldje el a szállítmányt a következő címre:

FROGMAN s.r.o.
Kulina group a.s. /22736
Környei út 44
2800 Tatabánya

A reklamáció folyamata?

  • Ha bármilyen probléma merülne fel a nálunk vásárolt termékkel, kérjük, minél hamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot. A reklamált terméket a garanciális időben az esetek többségében új darabra cseréljük, ha nem szeretné új darabra cserélni, természetesen visszafizetjük Önnek a termék teljes vételárát.
  • Amennyiben a küldemény kicsomagolásakor már sérült az áru, teljes mértékben vállaljuk érte a felelősséget! Önnek nincs más teendője, mint felvenni velünk a kapcsolatot, s mi új darabot küldünk Önnek a sérült áru helyett, ezen felül magunkra vállalunk minden további kommunikációt a futárszolgálattal.
  • Munkatársaink mindig pontos információkkal látják el Önt a reklamáció folyamatáról és annak lehető legeffektívebb megoldási lehetőségeiről. Sokszor megesik, hogy a gyártó nem tart igényt a reklamált áru visszaküldésére, ebben az esetben a reklamáció folyamata is jelentősen felgyorsul. 
  • Forduljon hozzánk bizalommal akkor is, ha a terméknél a jótállási idő után merül fel probléma. Ebben az esetben hagyományos reklamációkként kezeljük az esetet, és megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy minél hamarabb megoldjuk a felmerülő problémát.
 

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

  • Vásároljon egy tetszőleges terméket webáruházunkban.
  • Amennyiben bármilyen okból nem elégedett a megvásárolt termékkel, a vásárlás napjától számítva 30 napig lehetősége van visszaküldeni, mi pedig a termék teljes árát visszafizetjük Önnek!
  • Kérjük a terméket az eredeti, sértetlen csomagolásában küldje vissza, valamint amennyiben lehetséges, abba a szállítódobozba csomagolja, amelyben érkezett.