Eva Solo Napok

Popis

Eva Solo napok - kedvezmény 25 %

Az Eva Solo dán márka tiszta skandináv stílusú otthoni kiegészítőket és konyhai eszközöket készít, amelyek ötvözik az időtlen esztétikát, a funkcionalitást és a kiváló minőségű anyagokat és kivitelezést.

Mindent Eva Solo-tól

A legnépszerűbb időtlen darabok

A skandináv design legfőbb előnye az időtállóság és a fenntarthatóság.. Tiszta vonalak, visszafogott árnyalatok, természetes anyagok. A minőségi kivitelezéssel az edények vagy kiegészítők hosszú éveken át megmaradnak, és könnyen kombinálhatók feltűnőbb szoliterekkel. Merítsen ihletet azokból a termékekből, amelyek kínálatunk alapdarabjai közé tartoznak.

Bestsellery Eva Solo

Popis

Újdonságok 2023-ban

A skandináv hygge fogalmának szellemében Eva Solo téli újdonságai arról gondolkodnak, hogyan melegítsük fel és hozzuk be a szépséget az otthonunkba a fénnyel és a növényekkel. Az új kollekcióban teáskannák, termoszok és termobögrék találhatók új, természetes matt színekben - zsálya, levendula, krém és csokoládé. Az új Acorn sorozat a frissen vágott virágokat, a téli sétán levő ágakat vagy a gyertyafényt emeli ki a kellemesen színezett fújt üveg ívelt vonalaiban.

Újdonságok Eva Solo

Popis PopisPopis

Új madáretetők

A legnépszerűbb Eva Solo termékek közé tartoznak a látványos és kifinomult madáretetők. A lehető legközelebb hozzák őket, hogy Ön az otthona nyugalmában és árnyékában, közvetlenül az ablakán kívül figyelhesse a természet szívverését.

Popis Popis