Ovális sütőtál, üvegfedővel, 8,8 liter, Fissler

Kód: FS03370138000
59 390 Ft
Raktáron (3 db)

A tökéletes, magasra polírozott sütőedény nemcsak arra hívja fel a figyelmet, hogy nagyszerű ízű ételeket főzzön, hanem arra is, hogy közvetlenül az asztalnál tálalja azokat. Minden vendég kíváncsian várja majd, hogy mit rejt ez a csillogó, nagyméretű sütőtál.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a gyönyörűen felcsiszolt, elegáns sütőedény nemcsak főzésre, sütésre, de tálalásra is tökéletesen alkalmas. Szép formája és fényes felülete csak úgy vonzza a tekintetet, az asztalon való megjelenését garantáltan izgatott és elismerő pillantások kísérik majd.

 • Pároláshoz, rakott ételekhez, mártások, sültek és levesek elkészítésére is alkalmas.
 • Ideális, hosszúkás alakjának köszönhetően kiválóan használható üvegkerámia főzőlapon és indukciós főzőlapon is.
 • Kivételes technikai eljárással készült.
 • A robosztus méretei ellenére finoman elegáns.
 • Szem gyönyörködtetőre csiszolt nemesacél (18/10) felület.
 • Ellenálló a fizikai behatásokkal szemben.
 • Az edényalj alumíniummagjának köszönhetően kitűnő hővezető képességgel rendelkezik, amely energiát takarít meg nekünk.
 • Tökéletesen illeszkedő üvegfedő.
 • Kényelmesen nagy, rozsdamentes acélfülei nem melegednek át sütés közben sem, így edényfogó nélkül is meg lehet ragadni őket.
 • A SuperMathic edényaljnak köszönhetően minden tűzhelytípuson használható, indukciós főzőlapon is.
 • Sütőben is használható, az üvegfedővel együtt azonban csak 180 °C-ig.
 • Mosogatógépben tisztítható.
 • 10 évre meghosszabbított garancia.

Ez a Fisslerfedővel ellátott ovális sütőedény kiváló minőségű nemesacélból készül (18/10) (vagyis 18 % króm, 10 % nikkel, 72 % acél), igen egyszerűen tisztítható és karbantartható, higiénikus, és tökéletesen ellenálló a korrózióval szemben. A dizájnos, csillogó edényfül és a fedő fogantyúja a főzés teljes ideje alatt hideg marad. A hőálló, biztonsági üvegből készült fedő tökéletesen illeszkedik, s ezzel nemcsak, hogy rengeteg energiát spórol meg a háziasszonynak, de még esztétikai élvezetet is nyújt, biztosítva a főzés minden lépésének áttekinthetőségét. Ez a praktikus edény a legjobb választás azoknál a recepteknél, amelyeknél a tűzhelyen elkezdett ételt a sütőben kell készre sütnünk.

A SuperMathic tökéletesen sima edényaljnak hála az edény minden tűzhelytípuson, még indukciós főzőlapon is használható. Az alumíniummaggal ellátott szendvics edényalj egyenletesen közvetíti a hőt az edény további részeibe, így a főzés közben nemcsak energiát, de időt is megtakarít a háziasszonynak. Az edénybelső tökéletesen sima, könnyen tisztítható és higiénikus. A Fissler edények esetében az edényalj és az edényfal átmenete tömör, buborékok nélküli, s ráadásul lekerekített is, amit leginkább a rántás, tejbegríz, illetve sűrű mártások kevergetésénél fogunk értékelni..

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Sütőtálak
Garancia: 2 év
Anyag: Üveg
Terméktípus: Sütőedény
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A Fissler GmbH a legnagyobb német háztartási és konyhai készülékek gyártója. Az edények precíz kidolgozásban, célszerűségben és kifinomult formatervezésben kiválóak. Bár a Fissler egyike a német szuperbrandnak, még mindig egy világos céllal rendelkező családi vállalkozás. 104350