Mineral B Element halsütő acélserpenyő, ovális, 36 x 26 cm

Kód: DB565136
Márka: de Buyer
45 820 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

Ez a közkedvelt acélserpenyő ovális alakjának köszönhetően ideális egészben sült halak készítésére. Mivel nem hagyományos hosszú nyéllel rendelkezik, hanem két darab rozsdamentes acélból készült füllel, ezért fogása, áthelyezése egyszerű és tökéletesen megfelel sütőben való használatra is.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a közkedvelt acélserpenyő ovális alakjának köszönhetően ideális egészben sült halak készítésére. Mivel nem hagyományos hosszú nyéllel rendelkezik, hanem két darab rozsdamentes acélból készült füllel, ezért fogása, áthelyezése egyszerű és tökéletesen megfelel sütőben való használatra is.

A Mineral B Element a de Buyer francia cég acél serpenyő sorozata. A de Buyer társaság világszerte elismert, főleg a professzionális körökben, ahol az acél serpenyők nagyon közkedveltek a pótolhatatlan tulajdonságuknak köszönhetően a hús vagy zöldség resztelésnél. A Mineral B Element edény sorozat háztartások részére a méhviasz bázisán alapuló bevonattal van tökéletesítve a tapadásmentes tulajdonságok érdekében. Ez az oxidálódás ellen véd, és növeli a serpenyők természetes tapadásmentes képességét, amely ezen kívül minden további használattal javul. A serpenyők minden főzőtestre alkalmasak, beleértve az indukciót is. A Mineral B Element acél serpenyők 100%-an természetesek, felhasználásuk környezetbarát, és újrahasznosíthatók.

A Mineral B Element serpenyők röviden:

  • A serpenyők ideálisan a hús vagy zöldség hirtelen pirítására és grillezésére. A ropogós palacsintákra és tökéletes omlettre.
  • Az acél 100%-an természetes anyag a méhviasz bázisán alapuló bevonattal.
  • A Mineral B Element serpenyők nincsenek semmilyen mű tapadásmentes bevonattal bevonva, nem tartalmaznak PFOA-t sem PTFE-t.
  • Vegyi anyag adalékok nélkül - környezetkímélő.
  • Ökológiai és újrahasznosítható.
  • A serpenyőben előforduló vas molekulák az egészségre nézve hasznosak.
  • A serpenyők nagyon magas hőmérsékleten használhatók, melyen a készülő étel pórusai gyorsan behúzódnak és nincs vitamin és tápanyag veszteség.
  • Minél többször van a serpenyő használva,annál jobbak a tapadásmentes tulajdonságai.
  • Kiváló hővezető.
  • Robusztus kivitel, nagyon hosszú élettartam,

Maillard-reakció:

Amikor a serpenyő több mint 140°C-ra van hevítve, akkor a készített ételek felülete a természetes nedvek karamellizálásával nagyon gyorsan behúzódik. Kéreg jön létre, amely védi az étel belsejét a kiszáradástól. Ennek eredménye a felületen ropogósra sült, belül pedig finom puha étel. Kiváló a hús pirításához, ropogós palacsinták vagy finom omlettek készítéséhez.

Hogyan használjuk helyesen a Mineral B Element serpenyőket:

Az első használat előtt: a serpenyőt öblítse ki forró vízzel és jól szárítsa meg. A serpenyőbe öntsön olajat kb. 1 mm magasságig és melegítse kb. 5 percig. Az olajat öntse ki és a serpenyőt törölje meg konyhai papírtörlővel. Minél többször van a serpenyő használva,annál jobbak a főzési eredmények. Minél feketébb a belső felület, annál jobb tapadásmentes tulajdonságokat kapunk. A serpenyő mosogatógépben nem mosható, mert elveszíti tapadásmentes tulajdonságait és rozsdásodni fog.

Főzési eljárás: a serpenyőt egy kevés olajjal melegítse fel. Amint megfelelően felhevül, az ételt hirtelen pirítsa meg mindkét oldalról. Húzza le a hőt és a sütést szükség szerint folytassa.

Gondozás használat után: Távolítsa el az étel maradékokat és a serpenyőt öblítse le forró vízzel. Ezt követően azonnal törölje meg törlőruhával, hogy a serpenyő megőrizze tulajdonságát és megelőzze a rozsdásodást.

Tisztítás és karbantartás: használjon durva szemcsés tengeri sót (víz nélkül), melyet helyezzen a serpenyőbe és 1:30 percig magas hőfokon melegítse. Majd törölje meg konyhai papírtörlővel. A durva tengeri só eltávolítja az odaégett maradékokat és nem kívánatos szagokat. Ezt követően kenje meg olajjal és tárolja száraz helyen.

VIGYÁZAT! A serpenyőt soha ne áztassa. Amikor a étel odaég, a serpenyőt súrolja meg durvább mosogató szivaccsal. Mosogatógépben nem mosható!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Univerzális serpenyők
Jótállás: 2 év
Súly: 2.26 kg
Anyag: Acél
Méret: 36 cm
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas
Terméktípus: Univerzális serpenyő
Sorozat: de Buyer Mineral B Element
Margin: E
K překladu: CZ AUTO
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A de Buyer társaságot közel 190 évvel ezelőtt alapították a franciaországi Faymont-Val d’Ajol-ban. A mai napig büszke gyökereire, a francia formatervezés hagyományainak és minőségének megőrzésére. Az edények gyártása jelentős részben kézzel történik, és több évtizedes tapasztalat áll mögötte. 109140