M-Cuisine™ tálkák pattogatott kukorica mikrohullámú sütőben való készítéséhez

Kód: JS45018
9 390 Ft
Raktáron (4 db)
Az M-Cuisine™ tálkák pattogatott kukorica készítésére és tálalására szolgálnak. A csomagolás két darab szilikon tálkát tartalmaz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Joseph Joseph tervezőcsapata azon dolgozik, hogy a legalapvetőbb, naponta használt konyhai eszközeinket újratervezze, és jobb, praktikusabb tulajdonságokkal lássa el. Minden termékük tervezésére kihívásként tekintenek, azzal a céllal, hogy a lehető legkreatívabban kiküszöböljek a mindennapos eszközeink negatív, ill. nem túl praktikus tulajdonságait.

Kihívás: Hogyan főzzünk innovatívan mikrohullámú sütőben?

Megoldás: M-Cuisine mikrohullámú sütőbe való edények

A mikrohullámú sütőben való főzés ezennel új lendületet kap! Válasszon a melegítéshez alkalmas tálainkból, vagy akár a speciális: rizsfőző, tésztafőző vagy tojásfőző edényeink közül! Ezentúl pillanatok alatt elkészítheti a reggelit, a köretet vagy az ebédet, vacsorát. Főzzön minimális idő alatt, minimális edény felhasználásával! Az M-Cuisine használatát pofonegyszerű elsajátítani, elég csak megtölteni az edényt, és megvárni, amíg néhány perc múlva csenget a mikrohullámú sütőnk. Ez a gyors ételkészítés és melegítés elsősorban a munkanapokon nagy segítség, de akkor is megfizethetetlen, ha felugrik hozzánk egy váratlan vendég, és hirtelen kell összeütnünk valami finomat.

 • Házi pattogatott kukorica készítésére alkalmas tál, olaj sem kell hozzá, mindenki a saját gusztusa szerint ízesítheti az adagját!
 • Főzzön egészségesen, felesleges zsiradék és olaj hozzáadása nélkül!
 • Egy tálkában 30 gramm patogatott kurocia készíthető, tökéletes uzsonna a gyerekeknek.
 • A tálkák kiváló minőségű, hőálló szilikonból készülnek, könnyűek és jól szállíthatók.
 • A 2 különböző színű tálban 2 különböző ízű popcorn készíthető egy időben.
 • Kényelmes nassolás két ember számára.
 • 900 watton melegíthető.
 • Mosogatógépben tisztítható.
 • Díszcsomgolásban kapható.

Pattogatogatott kukorica egészségesen és gyorsan, otthona kényelmében!

A tálka használata:

 1. Töltse meg max. 50 g kukoricával (elég az edényfalon lévő jelölést figyelni).
 2. Tegye rá a fedelét és a mikrohullámú sütőben a legmagasabb hőfokon melegítse. A pattogatott kukorica nagyjából 1,5 – 5 perc alatt elkészül, a mikrohullámú teljesítményétől függően.
 3. A mikrohullámú sütőt akkor kell leállítani, amikor az a pattogá közti idő 2–3 másodperces lesz. Amennyiben füstös sazgot érez, azonnal ki kell kapcsolni!
 4. A tálkát óvatosan emelje ki a mikrohullámú sütőből. Fordítsa el a fedelét egy tányér felett, rázza / ütögesse kb. 15 másodpercen keresztül, ez alatt az idő alatt a kukoricaszemek, amik nem nyíltak ki, kipotyognak a tányérra a fedő nyílásain át.
 5. Vegye le a fedelét és ízesítse meg a kukoricát – sóval, fűszerrel...
 6. Helyezze rá újból a fedelét és rázza össze a tartalmát.
 7. Tálalja.

Tipp: az öregebb, szárazabb kukoricaszemek nehezebben pattognak, vásárláskor ügyeljen a lejárati dátumra, lehetőleg a legfrissebbet válassza!

A cég alapítója két testvér, Richard és Anthony Joseph, akik az egyetem elvégzése után úgy határoztak, hogy a fromatervező diplomájuk mögötti tudást saját vállalkozásukban fogják kamatoztatni. Azinnováció iránti lelkesedésüknek köszönhetően minden évben újabb és újabb termékekkel, modern, vonzó színvilágú konyhai eszköz-sorozatokkal rukkolnak elő.

Minden egyes termékük komoly fejlesztési folyamat eredményeként jön létre, maximálisra tökéletesített funkcióik, biztonságos használatuk, valamint esztétikus megjelenésük biztosítja számukra a piacvezető szerepet. Ezek a konyhai eszközök nemcsak játékos dizájnjukkal, de praktikus, intelligens kialakításukkal is szenvedélyt ébresztenek mindenkiben, tulajdonosaiknak már a használatuk első pillanatában örömöt szereznek.

A Joseph Joseph márka eladási rátáját tekintve több testhosszal vezet a fogyasztók körében a világ több, mint 100 országában, évente számos díjat nyer, és sok jelentős design-, és innovációs versenyre jelölik. Konyhai termékeik népszerűsége és piacképességének sikere lehetővé teszi a cég tervezőinek, hogy figyelmüket ne csupán a konyhai munkapultra koncentrálják, hanem el is kalandozzanak egy kicsit – konkrétan a munkapult alá - a hulladékhasznosítási és tárolási megoldások kérdéséhez. Ennek köszönhetően a fogyasztók nem csak a szép dizájnú konyhai eszközöknek, hanem a komplex, variálható, intelligensen kigondolt szelektív hulladékgyűjtőknek is örülhetnek, amelyek tökéletes összhangban állnak modern életünk elvárásaival.

A Joseph Joseph már nem csak a kiváló design és minőség garanciája, hanem egyben tálcán nyújtott lehetőség is arra, hogy eddigi életmódunkon, életminőségünkön változtatni tudjunk.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Speciális edények
Garancia: 2 év
Súly: 0.24 kg
Sorozat: Joseph Joseph M-Cuisine™
K překladu: CZ AUTO
Margin: E
Terméktípus: Speciális edény

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Richard és Anthony Joseph testvérek úgy döntöttek, hogy a formatervezési tanulmányaikból merített tapasztalataikat a saját vállalkozásukba fektetik. 2003 óta a Joseph®Joseph márka ügyfelei több mint 100 országban várják az intelligens innovációkat.  109143