Sorozat KitchenAid Artisan 175

összesen 6 termék
Konyhai robotgép ARTISAN 175, piros fém, KitchenAid
358 490 Ft
KA5KSM175PSECA
Konyhai robotgép ARTISAN 175, ezüstszürke, KitchenAid KA5KSM175PSEMS
Konyhai robotgép ARTISAN 5KSM175PSEMA matcha, KitchenAid KA5KSM175PSEMA
Konyhai robotgép ARTISAN 175, fehér, KitchenAid
358 490 Ft
KA5KSM175PSEWH
Konyhai robotgép ARTISAN 175, jégkék, KitchenAid
358 490 Ft
KA5KSM175PSEIC
Konyhai robotgép ARTISAN 175, tintás kék matt, KitchenAid KA5KSM175PSEIB

Fedezze fel a KitchenAid Artisan 175 sorozat páratlan kézműves munkáját és innovatív dizájnját, mely valódi mestermunka szenvedélyes szakácsok és házi szakácsok számára. Ez a kivételes sorozat kiváló teljesítményt ötvöz a hagyományos eleganciával, így az ideális választás a főzési élményeinek fokozásához.

Páratlan Teljesítmény: A KitchenAid Artisan 175 sorozat tökéletesen tervezett, erőteljes motorokkal és precíziós vezérléssel büszkélkedik, amelyek konzisztens és hatékony eredményeket szállítanak. A keveréstől a dagasztásig, ez a sorozat lehetővé teszi számára a széles körű kulináris technikák felfedezését, mindeközben a legmagasabb minőségi szabványokat fenntartva.

Stílusos és Elegáns: Emelje fel a konyhai esztétikáját a Artisan 175 sorozat stílusos és elegáns dizájnjával. Modern innovációt és klasszikus bájt tökéletesen ötvöző eszközök, amelyek nem csak eszközök, hanem kulináris szofisztikáltságának kifejezése is.

Változatos Funkcionalitás: Legyen szó érzékeny habverésről vagy kemény tészták kezeléséről, a KitchenAid Artisan 175 sorozat sokoldalú kiegészítőkkel van felszerelve, amelyek könnyedén alkalmazkodnak a kulináris igényeihez. A rendelkezésre álló kiegészítők széles választéka segítségével bővítheti a kreativitását és kulináris repertoárját.

Tartós és Megbízható: Az erős anyagokból épített KitchenAid Artisan 175 sorozatot a KitchenAid kiváló hagyományai támogatják, így tervezve, hogy az idők próbáját állja. Bízzon megállíthatatlan megbízhatóságában, amely éveken át támogatja kulináris kalandjait.

Fedezze fel a Kínálatot: Böngésszen a KitchenAid Artisan 175 sorozat készülékeinek választékában, beleértve a főző robotgépeket, turmixgépeket és még sok mást. Minden termék ebben a sorozatban gondosan megtervezett, hogy inspirálja kulináris utazását és életre keltse kulináris vízióit.

Növelje Kulináris Művészetét: Legyen Ön profi séf vagy szenvedélyes otthoni szakács, a KitchenAid Artisan 175 sorozat kulcsa a kulináris kiválóság feloldásához. Fogadja be a főzés művészetét ezekkel az egyedülálló eszközökkel, amelyek zökkenőmentesen ötvözik az innovációt és a hagyományt.

Vásároljon Most: Növelje konyhája színvonalát a KitchenAid Artisan 175 sorozat páratlan teljesítményével és eleganciájával. Fedezze fel kínálatunkat, és hozza be a kulináris kézművesség csúcsát a otthonába még ma!

Növelje kulináris élményét a KitchenAid Artisan 175 sorozattal. Tekintse meg a kínálatot, és lobbantsa lángra a főzés iránti szenvedélyét, mint soha korábban!