Kézi mixer KitchenAid

összesen 7 termék
Kézi mixer, ezüst
75 090 Ft –13 %
Kézi mixer, ezüst
Raktáron (>5 db)
64 740 Ft
KA5KHM9212ECU
Kézi mixer, tűzpiros
75 090 Ft –5 %
Kézi mixer, tűzpiros
Raktáron (4 db)
70 820 Ft
KA5KHM9212EER
Kézi mixer, marcipánfehér
75 090 Ft
KA5KHM9212EAC
Vezeték nélküli kézi mixer 5KHMB732EAC KitchenAid mandula KA5KHMB732EAC
Kézi mixer 5KHM9212EPT pisztácia, KitchenAid
73 640 Ft
KA5KHM9212EPT

Fedezze fel a KitchenAid kézi mixerek erejét!

Frissítse fel kulináris élményeit a sokoldalú és erőteljes KitchenAid kézi mixerekkel. Az egyszerűbb és hatékonyabb főzés érdekében tervezett kézi mixerek elengedhetetlen eszközök minden konyhában.

A KitchenAid kézi mixerek kivételes teljesítményt ötvöznek elegáns designnal, lehetővé téve Önnek a széles körű összetevők könnyed keverését, pürésítését és habverését. A selymes levesektől és szószoktól kezdve a krémes turmixokig és mártásokig ezek a kézi mixerek minden alkalommal tökéletes konzisztenciát eredményeznek.

Több sebességbeállítással és tartós rozsdamentes acél pengékkel a KitchenAid kézi mixerek pontos vezérlést kínálnak a keverési folyamat fölött. Legyen szó kemény összetevőkről vagy finom eredmények eléréséről, ezek a mixerek könnyedén alkalmazkodnak az Ön igényeihez.

Az ergonomikus kialakítás kényelmes fogást és könnyű kezelést biztosít, így mind a kezdő, mind a tapasztalt szakácsok számára kényelmes használatot tesz lehetővé. Az alkatrészek tisztítása is könnyedén megoldható, hiszen sok a kiegészítő mosogatógépben is mosható.

Fedezze fel a KitchenAid kézi mixerekhez tartozó kiegészítők és tartozékok kínálatát. A turmixrudaktól a habosító kiegészítőkig a kulináris kreativitását új magasságokba emelheti. Ezek a mixerek nemcsak meleg és hideg ételekhez ideálisak, hanem a konyhai előkészítő munkákat is leegyszerűsítik, így időt takaríthat meg.

Legyen Ön profi séf vagy otthoni szakács, a KitchenAid kézi mixerek sokoldalú kiegészítői a konyhájában. Fejlessze a főzős játékát, és élvezze a hatékony keverés kényelmét a KitchenAid kézi mixerekkel. Tekintse meg kollekciónkat most, hogy megtalálja tökéletes kézi mixert a kulináris kalandjaihoz!