Kézi mixer KitchenAid

összesen 4 termék
Kézi mixer, királyi piros, KitchenAid
75 090 Ft
KA5KHM9212EER
Kézi mixer 5KHM9212ECU, ezüst, KitchenAid
75 090 Ft
KA5KHM9212ECU
Kézi mixer 5KHMB732EAC, mandula, KitchenAid
75 090 Ft
KA5KHMB732EAC

Fedezze fel a KitchenAid kézi mixerek erejét!

Frissítse fel kulináris élményeit a sokoldalú és erőteljes KitchenAid kézi mixerekkel. Az egyszerűbb és hatékonyabb főzés érdekében tervezett kézi mixerek elengedhetetlen eszközök minden konyhában.

A KitchenAid kézi mixerek kivételes teljesítményt ötvöznek elegáns designnal, lehetővé téve Önnek a széles körű összetevők könnyed keverését, pürésítését és habverését. A selymes levesektől és szószoktól kezdve a krémes turmixokig és mártásokig ezek a kézi mixerek minden alkalommal tökéletes konzisztenciát eredményeznek.

Több sebességbeállítással és tartós rozsdamentes acél pengékkel a KitchenAid kézi mixerek pontos vezérlést kínálnak a keverési folyamat fölött. Legyen szó kemény összetevőkről vagy finom eredmények eléréséről, ezek a mixerek könnyedén alkalmazkodnak az Ön igényeihez.

Az ergonomikus kialakítás kényelmes fogást és könnyű kezelést biztosít, így mind a kezdő, mind a tapasztalt szakácsok számára kényelmes használatot tesz lehetővé. Az alkatrészek tisztítása is könnyedén megoldható, hiszen sok a kiegészítő mosogatógépben is mosható.

Fedezze fel a KitchenAid kézi mixerekhez tartozó kiegészítők és tartozékok kínálatát. A turmixrudaktól a habosító kiegészítőkig a kulináris kreativitását új magasságokba emelheti. Ezek a mixerek nemcsak meleg és hideg ételekhez ideálisak, hanem a konyhai előkészítő munkákat is leegyszerűsítik, így időt takaríthat meg.

Legyen Ön profi séf vagy otthoni szakács, a KitchenAid kézi mixerek sokoldalú kiegészítői a konyhájában. Fejlessze a főzős játékát, és élvezze a hatékony keverés kényelmét a KitchenAid kézi mixerekkel. Tekintse meg kollekciónkat most, hogy megtalálja tökéletes kézi mixert a kulináris kalandjaihoz!