Késtartó blokk és állvány

összesen 5 termék
Késtartó blokk, fekete, alumínium, Zwilling
53 190 Ft –12 %
46 420 Ft
ZW35100592
Mágneses késtartó 45 cm, fekete, Zwilling
23 130 Ft
ZW32621450
Mágneses késállvány 18,5 x 30 x 15 cm, fa, Zwilling ZW35046110

Üdvözöljük a Zwilling késtömbök és késállványok gyűjteményében, ahol a forma találkozik a funkcióval a konyhai eszközök világában.

Fedezze fel a kiváló késtároló megoldások választékát, amelyeket úgy terveztek, hogy kiegészítsék konyhája berendezését, miközben Zwilling kései rendezettek és könnyen hozzáférhetőek maradnak.

Választékunkban számos anyagot kínálunk, az elegáns és modern rozsdamentes acélból készült késállványoktól kezdve az időtálló, fából készült késblokkokig, így biztosítva, hogy megtalálja a konyhája stílusához tökéletesen illő darabot.

A Zwilling késblokkok gondosan megmunkáltak, hogy ne csak bemutassák késeidet, hanem védjék és megőrizzék élességüket. A különböző pengehosszúságokhoz és -típusokhoz megfelelő innovatív kialakításokkal évekig kiváló állapotban tarthatja késeit.

A minimalista megjelenést kedvelők számára mágneses késtartóink helytakarékos megoldást kínálnak, amelyek elegánsan jelenítik meg Zwilling késeidet a konyhapulton vagy a falon.

Növelje étkezési élményét azzal, hogy a Zwilling késtömbökkel és késtartókkal kényelmesebbé és stílusosabbá teszi konyháját. Böngésszen kínálatunkban, és találja meg a tökéletes megoldást értékes Zwilling kései tárolására.