Kávéfőző kiegészítők Severin

összesen 4 termék
Tejhabosító SPUMA 700, Severin
59 890 Ft
SEVESM3587
Tejhabosító SPUMA 700, Severin
56 420 Ft
SEVESM3586
Kávéőrlő KM 3879, Severin
10 680 Ft
SEVEKM3879
Barista startup szett, 3 db, Severin
18 290 Ft
SEVEZB5996

Emelje a kávéélményt a Severin kávéfőzőkhöz való tartozékokkal. Tartozékválasztékunkat úgy terveztük, hogy fokozza a kávéfőzési rutint, így minden csésze kávé élvezetes lesz.

Fedezze fel a kávéfilterek választékát, amelyek biztosítják, hogy a főzete a lehető legtisztább és legízletesebb legyen. A különböző kávégépekhez tervezett szűrők nélkülözhetetlen kiegészítői a kávéfőző arzenáljának.

Kávéja minőségének megőrzése érdekében fontolja meg a Severin vízkőmentesítő megoldásokba való befektetést. Idővel az ásványi anyagok lerakódása befolyásolhatja a kávéfőző teljesítményét. Vízkőmentesítő termékeink segítenek gépét csúcsformában tartani, így biztosítva, hogy kávéja mindig a legjobb minőséget nyújtsa.

Ha Ön a különleges kávéitalok rajongója, tejhabosító kancsóink elengedhetetlenek. Készítsen könnyedén lattét, cappuccinót és más krémes finomságokat. Ezek a rozsdamentes acélkannák tartósak és könnyen tisztíthatók, így praktikus választás minden kávérajongó számára.

Azok számára, akik szeretik a kávékapszulák kényelmét, újrafelhasználható kávékapszuláink fenntartható alternatívát jelentenek. Töltse meg őket kedvenc kávékapszulájával, és csökkentse a hulladék mennyiségét, miközben továbbra is élvezheti a podkávé élményét.

Tartsa frissen kávébabjait légmentesen záródó kávétároló tartályainkkal. Ezek a tartályok segítenek megőrizni a kávébabok aromáját és ízét, így biztosítva, hogy a kávéja állandóan finom legyen.

Ha Ön a kávé szerelmese, aki értékeli a precizitást, fedezze fel kávémérlegek választékát. Érje el a tökéletes kávé-víz arányt az Ön által preferált kávéfőzési módszerhez, és emelje a kávéjátékát.

Kávéfőző berendezésének teljessé tételéhez nézze át stílusos bögréink és csészéink gyűjteményét. A klasszikus dizájntól a modern esztétikáig megtalálja a tökéletes edényt, hogy stílusosan élvezhesse kávéját.

A Severin kávéfőzőkhöz való tartozékokat úgy terveztük, hogy fokozzák a kávéélményt a kávékészítéstől a tálalásig. Fedezze fel kínálatunkat még ma, és emelje új magasságokba kávézási szokásait.