Húsforgatók

összesen 5 termék
Grill spatula CHURRASCO 48 cm, Tramontina
Outlet
12 520 Ft –25 %
9 390 Ft
TRAM26582100
Hamburger fordító 38 cm, Rösle
11 910 Ft
ROS25120
Grill fordító 43 cm, Outdoorchef
13 350 Ft
ODCH1411256
Grill spatula 46 cm, Rösle
17 950 Ft –7 %
16 520 Ft
ROS25050
Grill spatula FLEX2 24 cm, Petromax
15 060 Ft –21 %
11 880 Ft
PET701638

Konyhai forgatók - a forró ételek kényelmes kezelése

Mi az a forgató és mire használják a konyhában?

Az esztergályozó olyan konyhai eszköz, amelyet olyan ételek, mint például palacsinta, tojás, hamburger és hal megfordítására, megforgatására vagy felemelésére használnak. Az esztergályozók nélkülözhetetlen eszközök minden konyhában, és gyakran használják őket különféle főzési technikákhoz, például a pároláshoz, grillezéshez és sütéshez.

Az esztergályozót a konyhai spatula egy különleges típusának tekintik. Használható az ételek tálalásához, például amikor a pékárut a főzőedényből vagy a krepp serpenyőből a tálalóedénybe helyezi át.

Mi a különbség a spatula és a forgató között?

A "spatula" és a "forgató" kifejezéseket néha felváltva használják. A kettő között azonban számos technikai különbség van, amelyek közül néhányat az alábbiakban kiemelünk:

Hőállóság: Az esztergályozók és a spatulák egyaránt ellenállnak a magas hőmérsékletnek, bár az esztergályozókat sokkal valószínűbb, hogy kifejezetten erre a célra gyártják. A fémforgató fő felhasználási területe az ételek melegített felületeken történő forgatása. Az esztergályozók kifejezetten főzéshez alkalmasabbak, míg a spatulák sütéshez és főzéshez egyaránt használhatók.

Anyag: A szilikon vagy gumi spatulák népszerűek, míg a forgatók gyakrabban készülnek fémből vagy rozsdamentes acélból. Az acél és más fémek hőállósága erősebb, ami előnyös az esztergályosok számára. Ha azonban tapadásmentes serpenyőhöz vagy nem karcálló felülethez kell használnia a forgatót, akkor fából, műanyagból vagy szilikonból készült forgatót vagy spatulát kell használnia.

Felület: A spatulák különféle robusztus felületekkel rendelkeznek, ami jelzi, hogy milyen sokféle funkciót képesek ellátni. Gyakran használják arra, hogy tálakból tésztákat és tésztákat vegyítsenek ki, és keverjék össze az összetevőket. Lehetnek teljesen laposak, vagy lehet egy magasabb bevágásuk, ahol a fogantyú csatlakozik. Az esztergályosok viszont általában mindig sík felületet használnak, mivel ez támogatja a legjobban az elsődleges céljukat - hogy valami alá kerüljenek és megfordítsák azt.

Örömmel válogatjuk ki ügyfeleink számára a legjobb termékeket a Kulina oldalon, ezért konyhai esztergályosaink olyan neves gyártóktól származnak, mint például de Buyer, WMF, és a Wusthof. Ha pedig további konyhai eszközökre van szüksége, nézze meg konyhai eszközkészlet kategóriánkat, hogy konyhája egységesebb megjelenésű legyen.