Habverő PROFI PLUS 27 cm, WMF

Kód: WM1872316030
Márka: WMF
15 200 Ft
Raktáron (6 db)

A27 cm-es Profi Plus habverő újdonság a habverők között. A sok oszcilláló golyónak köszönhetően sok levegőt juttat a kevert masszába, garantáltan csomómentes. A drótokon lévő golyók sajátos oszcillációjának köszönhetően a leves pillanatok alatt megkeveredik, a krém pedig másodpercek alatt letörlődik. A drótok elérik az edény vagy tál alsó peremét, és a nagy elérési területnek köszönhetően semmi sem marad az alján. a seprű a drótok között "lóg", ami megkönnyíti és gyorsabbá teszi a seprű mosását, és biztosítja a higiéniát is.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Profi Plus 27 cm hosszú habverő újdonságnak számít a habverők között. A tömérdek mozgó golyónak köszönhetően rengeteg levegőt juttat az anyagba, mindezt garantáltan csomómentesen. A dróton függő golyók saját mozgásának köszönhetően a levest azonnal behabarja, a krémet pedig másodperceken belül kikavarhatja. A drótok eljutnak a fazék vagy tál aljáig, és a nagy elérési felületnek köszönhetően nem maradhat semmi az edény aljánál. A drótok között nem "akad fel" semmi, így a habarót gyorsan elmoshatja és ezzel a higiéniát is érvényre juttatja.

A Profi Plus sorozat több, mint 100 konyhai segédeszközt sorakoztat fel, melyek nem csak praktikusak, de a professzionális konyhák és szakácsok igényeinek is megfelelnek. Az alapanyagként felhasznált rozsdamentes Cromargan® nemesacél szinte tönkretehetetlen - robosztus, tartós, ellenáll a korróziónak és mosogatógépben is tisztítható. A Profi Plus sorozat termékei igényesek és modern kivitelezésűek, garantáltan minden konyhában megállják a helyüket.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kenőecsetek
Jótállás: 2 év
Súly: 0.12 kg
Terméktípus: Konyhai eszközök
Sorozat: WMF Profi Plus
Margin: C
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428