Habverő PROFI GOMA 25 cm, de Buyer

Kód: DB261025
Márka: de Buyer
11 790 Ft –28 %
Habverő PROFI GOMA 25 cm, de Buyer
11 790 Ft –28 % 8 440 Ft
Raktáron (2 db)

A habverő nélkülözhetetlen konyhai segédeszköz. A vele való munka néha kihívást jelenthet, ezért a de Buyer extra erős, ergonomikus fogantyúval ellátott habverőket fejlesztett ki a maximális főzési kényelem érdekében. A Göma habverők kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, polipropilén fogantyúval. A fogantyú felülete TPE (termoplasztikus elasztomer). A nyelek tökéletesen tömítettek, antibakteriálisak, és az egész seprű sterilizálható. Praktikus hurokkal vannak ellátva a felakasztáshoz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A habverő alapvető segédeszköz a főzésnél. Néha elég igényes lehet a munka vele, ezért a de Buyer cég extra nagy habverőket fejlesztett ki, ergonómiai kialakítású nyéllel a maximális főzési kényelem érdekében. A Göma habverők kiváló minőségű rozsdamentes acélból, a markolat polipropilénből készült. A nyél felületén TPE (termoplasztikus elasztomer). A nyél tökéletesen tömített, antibakteriális és az egész habverő sterilizálható. Praktikus akasztó segíti az eszköz felfüggesztését.

Profi habverő Göma a de Buyer márkától röviden:

  • professzionális minőség
  • ergonómiai kialakítású nyél csúszásgátló antibakteriális felülettel
  • a rozsdamentes acél drótok robusztusak és nem lazulnak ki hosszan tartó használat után sem
  • a habverő sterilizálható, a nyél tökéletesen tömített

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kenőecsetek
Jótállás: 2 év
Súly: 0.1 kg
Terméktípus: Konyhai eszközök
Sorozat: de Buyer GÖMA
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A de Buyer társaságot közel 190 évvel ezelőtt alapították a franciaországi Faymont-Val d’Ajol-ban. A mai napig büszke gyökereire, a francia formatervezés hagyományainak és minőségének megőrzésére. Az edények gyártása jelentős részben kézzel történik, és több évtizedes tapasztalat áll mögötte. 109140