Food processor KitchenAid

összesen 6 termék
Food processor ARTISAN, királyi piros, KitchenAid
262 290 Ft
KA5KFP1644EER
Élelmiszer feldolgozó 5KFP1319 3,1 l, fekete, KitchenAid KA5KFP1319EOB
Food processor 5KFP1319 3,1 l, mandula, KitchenAid
145 090 Ft
KA5KFP1319EAC
Food processor ARTISAN, piros fémes, KitchenAid
262 290 Ft
KA5KFP1644ECA
Konyhai robotgép 5KFP0719ECU, ezüst, KitchenAid
64 590 Ft
KA5KFP0719ECU
Élelmiszer feldolgozó 5KFP0719, sötét szürke matt, KitchenAid KA5KFP0719EDG

Üdvözöljük a KitchenAid Food processzorainak átfogó választékában! Emelje kulináris élményeit azzal a pontossággal és hatékonysággal, amit ezek a kivételes konyhai eszközök hoznak a főzőkonyhai erőfeszítéseibe.

Fedezze fel a tökéletes egyensúlyt a forma és a funkció között a KitchenAid Food processzoraink széles választékával. Ez a sokoldalú készülék megkönnyíti az ételkészítést, és mind kezdő, mind tapasztalt séfek igényeinek megfelel.

KitchenAid Food processzoraink a modern funkciók szimfóniáját mutatják be. A nagy teljesítményű motoroktól, amelyek könnyedén szeletelnek, aprítanak és darabolnak különféle hozzávalókat, az állítható sebességi beállításokig, amelyek teljes ellenőrzést biztosítanak az ételek textúrája felett - ezek a processzorok a kulináris innováció megtestesítői.

Gondosan kidolgozott részletekkel készült, modern és elegáns design díszíti a Food processzorokat, amelyek hozzáadnak egy csipetnyi eleganciát a konyhapulthoz. Kompakt méretük biztosítja, hogy könnyedén beleférjenek bármilyen konyhai területre, miközben nagy kapacitást kínálnak az összetevők nagyobb adagokban való feldolgozásához.

Legyen szó egy tápláló leves elkészítéséről, ízletes szószok készítéséről, tészta dagasztásáról friss kenyérhez vagy pontosan szeletelt zöldségekről - a KitchenAid Food processzorok a hűséges sous-chefjei, mindig készen állnak bármilyen kulináris kihívásra.

Az ajánlatunkban való navigálás gyerekjáték, hiszen számos méretű és modellű terméket kínálunk, hogy kielégítsük az Ön egyedi igényeit. Fedezze fel az állítható szeletelőkorongok, a BPA-mentes munkaüstök és a könnyen tisztítható alkatrészek lehetőségeit, amelyek a főzési élményt zökkenőmentessé és élvezetessé teszik.

Fejlessze kulináris kreativitását és hatékonyságát a KitchenAid Food processzorokkal. Fedezze fel gyűjteményünket még ma, és nyisson meg egy új világot a konyhájában. Hagyja, hogy a pontosság és az innováció legyen a főzés alapja - bízzon a KitchenAid márkában, hogy minden alkalommal kiváló eredményeket érjen el.