Felszolgáló villák

összesen 3 termék
Koktélvilla Nuova, 6 db szett, WMF
8 390 Ft –15 %
7 060 Ft
WM1291546040

Tálalóvilla készlet - egy kihagyhatatlan, többcélú tálalóeszköz

Mi az a tálalóvilla?

A tálalóvillák olyan konyhai eszközök , amelyeket kifejezetten az ételek tálalására terveztek. Rendeltetésüktől függően különböző formájú és méretű, gyakran hosszabbak és nagyobbak, mint a normál étkezési villák. A rágcsálnivalók, olajbogyó, sajt vagy sonka tálalásához használt villák viszont meglehetősen kicsik és két foggal rendelkeznek

A tálalóvillákat általában arra használják, hogy az ételt a tálalóedényből a tányérra helyezzék, vagy hogy a nagyobb ételdarabokat stabilan tartsák, amíg azokat vágják vagy szeletelik.

A Kulina weboldalon többféle tálalóvilla található, és minden villatípusnak egyedi tulajdonságai vannak, amelyek megkönnyítik egy adott konyha vagy étel tálalását. Ezeket a tálalóvillákat olyan neves gyártóktól válogatták össze, mint például Eva Solo, Nicolas Vahé, WMF, és ZWILLING.

Rozsdamentes acélból, bambuszból és más anyagokból is készíthetők tálalóvillák. Minden konyhában vagy étkezőben szükséges eszköznek számítanak, és gyakran szerepelnek az étkezési evőeszközkészletekben a hivatalos és informális étkezésekhez.

Milyen típusúak a tálalóvillák?

Többféle tálalóvilla készlet létezik, mindegyiknek más-más funkciója van. Ez néhány tipikus példa:

  • Salátavilla: Ez a villa kifejezetten saláták és más, kanalazást igénylő ételek tálalásához készült, és rövidebb, szélesebb fogakkal rendelkezik, mint egy hagyományos villa. A salátavillák gyakran egy salátáskanál készlet részét képezik.
  • Tésztavilla: Hosszú, vékony, enyhén ívelt fogaival ez a villa tökéletes a spagetti és más hosszú tészták megforgatására.
  • Halvilla: Ez a villa széles, lapos fejjel és hosszú fogakkal rendelkezik, amelyeket a halak tálalásához használnak. Gyakran használják hivatalos étkezéseken a halkéssel együtt. Kérjük, tekintse meg hal- és tenger gyümölcsei evőeszközök választékát.
  • Desszert villa: A desszert villa, amely kisebb, mint egy hagyományos villa, gyakran használják desszertek vagy kis tányérnyi ételek tálalásához. Lehetne egy kis görbületű foga, amely segít a falatnyi mennyiségek felszedésében.

Ez csak néhány a weboldalunkon megvásárolható tálalóvilla készlet közül; vannak további fajták is, amelyek különlegesebb igényekre vagy eseményekre készültek.

Mi a különbség a tálalóvilla készlet és az étkezési villa között?

Az étkezési villa, más néven asztali villaegy tipikus méretű villa, amelyet étkezéshez használnak. Általában négy fogával és hosszú nyéllel rendelkezik. Az étkezési villákat arra használják, hogy az ételt a tányérról a szájba juttassák, és általában nagyobbak.