Fekete kollekció KitchenAid

összesen 13 termék
Vízforraló ARTISAN 1,5 l, öntöttvas fekete, KitchenAid KA5KEK1522EBK
Asztali turmixgép ARTISAN POWER PLUS, öntöttvas fekete, KitchenAid KA5KSB8270EBK
Botmixer 5KHBV83EBM, fekete matt, KitchenAid
78 590 Ft
KA5KHBV83EBM
Vízforraló ARTISAN 1,5 l, fekete, KitchenAid
110 090 Ft
KA5KEK1522EOB
Konyhai robotgép ARTISAN 175 5KSM175PSEOB, fekete, KitchenAid KA5KSM175PSEOB
Asztali turmixgép K150, fekete matt, KitchenAid
118 790 Ft
KA5KSB1325EBM
Félautomata kávéfőző 5KES6403EBM, matt fekete, KitchenAid KA5KES6403EBM
Élelmiszer feldolgozó 5KFP1319 3,1 l, fekete, KitchenAid KA5KFP1319EOB
Tál a konyhai robotgéphez 5KSM2CB 4,83 l, fekete, kerámia, KitchenAid KA5KSM2CB5PBS
Csepegtető kávéfőző 5KCM1209, fekete, KitchenAid
78 590 Ft
KA5KCM1209EOB
Kávéőrlő 5KCG8433EOB, fekete, KitchenAid
113 590 Ft
KA5KCG8433EOB

Bemutatjuk a KitchenAid Kiváló Fekete Kollekcióját – ahol a modern elegancia találkozik a kulináris kiválósággal. Gondosan válogatott konyhai alapdarabjaink a klasszikus fekete színben terveztük, hogy emelje mind az Ön kulináris élményét, mind a konyhája esztétikáját. Fedezze fel a funkcionalitás és stílus tökéletes összhangját, amit a Fekete Kollekció hoz a konyhájába.

Minden apró részletre odafigyelő módon készítettük el a KitchenAid Fekete Kollekcióját, mely egy széles választékot kínál a konyhai készülékekből és kiegészítőkből, mindezt úgy terveztük, hogy zökkenőmentesen beilleszkedjenek a kulináris rutinjába. A stábkeverőktől a turmixgépekig, a pirítóktól a kávégépekig – mindegyik termék egyértelmű bizonyítéka a KitchenAid elkötelezettségének, hogy kiváló teljesítményt és időtálló dizájnt nyújtson.

A Fekete Kollekció sokkal több, mint pusztán egy konyhai eszközök válogatása – ez egy rafinált stílus kinyilvánítása. Az elegáns, időtlen fekete bevonat eleganciát csempész a konyha dekorációba, teremtve egy meghívó és inspiráló hangulatot. Legyen Ön tapasztalt séf vagy lelkes házi szakács, kollekciónk számos lehetőséget kínál, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek és preferenciáinak.

Fejlessze sütési képességeit a KitchenAid ikonikus álló mixerével elegáns fekete színben, amely erőteljes teljesítményt ötvöz a klasszikus esztétikával. Készítsen ízletes turmixokat és leveseket fekete turmixgépeinkkel, amelyek zökkenőmentesen illeszkednek konyhája designjába. Indítsa a reggeleket tökéletesen pirított kenyérszeletekkel fekete pirítóinkból, majd élvezze a kedvenc kávéját, amit fekete kávégépeinkkel készített, amelyek luxust sugároznak.

A KitchenAid Fekete Kollekció messze meghaladja a külső megjelenést – ugyanúgy a funkcionalitásról is szól, ami javítja kulináris készségeit. Tapasztalja meg az innovációt közelről, amikor ínycsiklandozó ételeket készít precizitással és megbízhatósággal, ami a KitchenAid márka jellemzője.

Fedezze fel ma a Fekete Kollekciót, és lássa, hogyan változtathatják meg ezek a konyhai kiegészítők a kulináris teret elegancia és hatékonyság oázisává. Emelje kulináris utazását a KitchenAid időtlen szépségével és teljesítményével, ahol a fekete nem csak egy szín, hanem az íz, minőség és kiválóság megtestesítője.