Boros dekantáló SOMMELIERS BLACK TIE FACE TO FACE, Riedel

Kód: RD410013
Márka: Riedel
165 500 Ft –19 %
Boros dekantáló SOMMELIERS BLACK TIE FACE TO FACE, Riedel
165 500 Ft –19 % 133 730 Ft
Raktáron (1 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kecses magas Black Tie Face to Face dekantáló alsó részén két kidudorodó profil található, amely két egymásra tekintő arcot ábrázol. Ez az innovatív elem nemcsak aláhúzza a dekantáló exkluzív tervezését, de egyúttal teljesíti a funkcióját is a szellőztetés során. Ugyanis a rázogatás során a bor erőteljesen folyik, úgyhogy egy pillanat alatt eléri a jelentős habosságot. A fiatal borok így a lehető legnagyobb mértékben vannak szellőztetve, és ennek eredménye a gyümölcsös íz kihangsúlyozása.

Christian Moueixe elmélkedése a dekantálásról:

„Személy szerint, a fiatal boroknál és ugyanúgy az érettebb boroknál is a dekantálást helyezem előtérbe. Az érett borok esetében a dekantálás a tisztelet, a fiatal borok esetében pedig a bizalom kinyilvánítása. Az érett borok dekantálása rövid idővel a kínálás előtt azt eredményezi, hogy a színét és tisztaságát nem értékteleníti el az üledék, amely a borban a tárolás során keletkezett. A fiatal borok dekantálása néhány órával a kínálás lehetőséget nyújt arra, hogy kibontakoztathassa a bukéját és növelje érettségét, amit egyébként csak sokéves tárolással érne el.“

SOMMELIERS BLACK TIE sorozat:

Sommeliers Black Tie - pohársorozat a báj jellegével, a gazdag hagyományú Riedel üveggyárból

Dresscode Black Tie: a nagy esemény lejátszódhat az elegancia és az extravagáns küllem fémjelével is. A tiroli Riedel üveggyár a Black Tie sorozatával egy új, különleges pohársorozatot mutat be, melynek rendeltetése a tálalás előkelő kultúrája. 50 évvel azután, hogy a brüsszeli kiállításon a nyilvánosság először láthatta a "Pokal Hoch”-ot /vagyis az „Emeljük poharunkat”/ - a Claus J. Riedeltől származó formatervet.

A kézzel fújt és gyártott Black Tie sorozattal a Riedel Glas az üvegdesign szóban forgó mérföldkövének 50. évfordulóját ünnepli.

Ismertetőjel: fekete szár a vörösborokhoz való pohárnál, és fekete talp a fehér borokhoz való pohárnál, a Sommeliers kollekció évekig bizonyított kelyhéhez kapcsolva. Így a következő megnevezés kerül bemutatásra: Sommelier Black Tie.

A Sommeliers Black Tie pohár önállóan is vagy a hagyományos Riedel poharakkal kombinálva mutatja meg hatását, és nem csak a Sommeliers sorozatból származóakkal. A legkülönbözőbb effektusokat kínálják a hangulattól és az alkalomtól függően: a legeltérőbb színek és formák harmonikus összjátékát mutatva, a tiszta fekete nemestől és simától egészen a színjátszóig.

A Sommeliers Black Tie stílusos és méltó hozadéka a világon elismert Riedel Sommeliers sorozatnak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Boros kancsók
Jótállás: 2 év
Súly: 1 kg
Terméktípus: Dekantáló
Sorozat: Riedel Sommeliers Black Tie
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: