Ezüst kollekció KitchenAid

összesen 11 termék
Félautomata kávéfőző ARTISAN 5KES6503EMS, ezüst-szürke, KitchenAid KA5KES6503EMS
Kenyérpirító 5KMT221ESX, 2 szeletes, rozsdamentes acél, KitchenAid KA5KMT221ESX
Élelmiszer feldolgozó 5KFP1319 3,1 l, ezüst, KitchenAid KA5KFP1319ECU
Habverő a tésztához 5KSMPB5SS, KitchenAid
34 890 Ft
KA5KSMPB5SS
Konyhai robotgép 5KFP0921ECU, ezüst, KitchenAid
101 290 Ft
KA5KFP0921ECU
Asztali turmixgép PROFESSIONAL, ezüst, KitchenAid
372 490 Ft
KA5KSBC1B0ECU
Kézi mixer 5KHM9212ECU, ezüst, KitchenAid
75 090 Ft
KA5KHM9212ECU
Habverő a tésztához 5KSMPB7SS, rozsdamentes acél, KitchenAid KA5KSMPB7SS
Konyhai robotgép HEAVY DUTY 6,9 l, ezüst, KitchenAid
449 390 Ft
KA5KSM7591XESL
Élelmiszer feldolgozó 5KFC0516 1,19 l, ezüst, KitchenAid KA5KFC0516ECU

Bemutatjuk a KitchenAid kollekciót ezüst színben, amely egyesíti az eleganciát a kulináris leleményességgel. Gondosan válogatott, élénk ezüst tónusú konyhai eszközeinket úgy terveztük, hogy emeljék a főzés élményét, miközben egy csipetnyi kifinomultságot kölcsönöznek a konyhai térnek. Fedezze fel a funkció és a stílus tökéletes kombinációját, amelyet az ezüst kollekció hoz a konyhai törekvésekhez.

A KitchenAid Silver kollekciót aprólékos odafigyeléssel hozták létre, és a konyhai készülékek és kiegészítők változatos választékát tartalmazza, amelyek mindegyike átgondoltan úgy lett megtervezve, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen a főzési rutinjába. Az ételfeldolgozóktól a turmixgépekig, a kenyérpirítóktól a kávéfőzőkig minden egyes darab a KitchenAid elkötelezettségét tükrözi a kiváló teljesítmény és a tartós dizájn iránt.

A Silver Collection túlmutat a hétköznapi konyhai eszközökön - ez a kifinomult ízlés megtestesítője. A csillogó ezüstös kivitel a luxus érzetét kölcsönzi konyhájának, és barátságos és inspiráló légkört teremt. Akár tapasztalt szakács, akár szenvedélyes otthoni szakács, kollekciónk számos, az Ön igényeihez és preferenciáihoz igazodó lehetőséget kínál.

Emelje fel sütési készségeit a KitchenAid ikonikus konyhai robotgépeivel lenyűgöző ezüst színben, amely az erőteljes teljesítményt időtlen esztétikával ötvözi. Készítsen ízletes turmixokat és leveseket ezüstszínű turmixgépeinkkel, amelyek tökéletesen illeszkednek konyhája dizájnjába. Kezdje reggeleit tökéletesen megpirított kenyérszeletekkel ezüst kenyérpirítóinkkal, és élvezze kedvenc kávéját, amelyet az eleganciát sugárzó ezüst kávéfőzőinkkel főzhet.

A KitchenAid ezüst kollekciója túlmutat a külsőségeken - a funkcionalitáson keresztül fokozza konyhai készségeit. Tapasztalja meg testközelből az innovációt, miközben ízletes ételeket készíthet a KitchenAid márka védjegyének számító precizitással és megbízhatósággal.

Fedezze fel a KitchenAid ezüst kollekcióját még ma, és nézze meg, hogyan változtathatják ezek a konyhai kiegészítők a kifinomultság és a hatékonyság oázisává konyhája terét. Emelje fel kulináris utazását a KitchenAid tartós csillogásával és erejével, ahol az ezüst nem csak egy szín, hanem az ízlés, a minőség és a kiválóság jelképe.