Eva Solo Trio

összesen 16 termék
Mágneses késtartó MAGNETO 27,5 cm, 8 késsel, Eva Solo ES229780
Tésztaszedő kanál EVO, nylon, Eva Solo
6 500 Ft –10 %
5 800 Ft
ES118613
Forgatólapát EVA TRIO, nylon, Eva Solo
6 980 Ft –8 %
6 360 Ft
ES118652
Forgatólapát EVA TRIO 28 cm, nylon, Eva Solo
6 180 Ft
ES118653
Keverőkanál EVA TRIO 27 cm, nylon, Eva Solo
7 010 Ft
ES118601
Tálalókanál EVA TRIO 26 cm, nylon, Eva Solo
7 140 Ft –12 %
6 240 Ft
ES118606
Lábas 1,8 l, 16 cm, nem tapadós Eva Solo
36 030 Ft –15 %
30 360 Ft
ES212418

Ismerd meg az Eva Solo Trio termékcsaládot: Emeld a konyhai élményedet

Fedezd fel az Eva Solo Trio eleganciáját és sokoldalúságát, amely egy prémium konyhai kiegészítők kollekciója, amely stílust, funkcionalitást és kivételes teljesítményt ötvöz. Legyen szó profi séfről vagy szenvedélyes otthoni szakácsról, az Eva Solo Trio olyan tervezésű, hogy fokozza a kulináris utazásodat és új szintre emelje a konyhai élményeidet.

Precízen elkészítve: Nem kompromisszumos minőség és dizájn

Az Eva Solo Trio kollekció minden terméke gondosan készül, figyelmet fordítva a részletekre, ezáltal biztosítva a legmagasabb minőséget és tartósságot. A konyhai edényektől és eszközöktől kezdve az innovatív konyhai kiegészítőkig, minden elem gondosan tervezett, hogy optimális teljesítményt és hosszan tartó funkcionalitást nyújtson. Az Eva Solo Trio letisztult és modern megjelenése eleganciát kölcsönöz bármilyen konyhának.

Közkedvelt és innovatív: Engedd szabadjára a kulináris kreativitásod

Az Eva Solo Trio széles választékot kínál sokoldalú és innovatív eszközökből, amelyek lehetővé teszik, hogy felfedezd az új kulináris horizontokat. A precíziósan tervezett edényekkel, amelyek egyenletesen oszlatják el a hőt, minden alkalommal tökéletes főzési eredményeket érhetsz el. Az ergonomikus fogantyúk és intuitív tervezés könnyűvé teszik az ételek elkészítését. Az Eva Solo Trio-val süss, párold, süsd és grillezz, és engedd szabadon a kulináris kreativitásodat otthoni kényelemben, hogy profi szintű eredményeket érj el.

Kiváló funkcionalitás: Egyszerűsítsd meg a főzési rutinod

Az Eva Solo Trio-nak kiemelt szerepet tulajdonít a konyhában a kényelem szempontjából. Ezért minden termék olyan tervezéssel készül, hogy egyszerűsítse a főzési rutinodat és fokozza az hatékonyságot. Legyen szó könnyen olvasható méretekről és ergonomikus fogantyúkról, vagy praktikus megoldásokról a tároláshoz és szervezéshez, az Eva Solo Trio megkönnyíti a főzési folyamatot, hogy a legtöbbet tehetsz a szenvedélyedért - ízletes ételek készítése magadnak és szeretteidnek.

Tegyél befektetést az exkluzivitásba: Válaszd az Eva Solo Trio-t

Amikor prémium konyhai kiegészítőkről van szó, az Eva Solo Trio a legjobb választás. Kivételes kézművességgel, innovatív dizájnnal és kiváló funkcionalitással épült fel ez a kollekció az idő próbájának álló minőségével. Emeld a főzőélményedet és változtasd át a konyhádat egy kulináris oázissá az Eva Solo Trio-val. Vásárolj most és fedezd fel a főzés örömét stílusban és precizitással.