Dohányzóasztalok

összesen 5 termék
Oldalasztal FERA, 2 db szett, fehér, Blomus
69 290 Ft –6 %
65 130 Ft
BM66198
NUSA Hübsch kávéasztal, 58 x 40 cm, zöld
195 090 Ft –5 %
185 330 Ft
HU21408
Oldalasztal FERA, 2 db szett, szürke, Blomus
69 290 Ft –10 %
62 360 Ft
BM65985
Oldalasztal FERA, 2 db szett, fekete, Blomus
67 490 Ft
BM65750

Kávéasztalok - a stílus maximalizálása a tér dekorációjának felemelésében

Mire használható egy dohányzóasztal ?

A dohányzóasztal egy kis asztal, amelyet ülősarokban helyeznek el, és olyan tárgyak, mint például magazinok, könyvek, távirányítók és dísztárgyak tárolására szolgál. Arra is használható, hogy letegye az italokat, amikor a nappaliban ül.

A dohányzóasztalok csodálatos módja annak, hogy karaktert adjon a házának, és lenyűgöző belső tereket tervezzen. Azonban arra is használhatja őket, hogy megőrizze vagy bemutassa néhány kedvenc tárgyát, például fényképalbumokat vagy felbecsülhetetlen értékű nyaralási emlékeket. A dohányzóasztalokra italokat és harapnivalókat is elhelyezhet, miközben tévézik vagy látogatókat fogad. Használhatók olyan dolgok tárolására, mint a gyertyák, virágok, könyvek, magazinok és egyéb dolgok, amelyeket a közelben szeretne tartani, amikor a kanapén heverészik.

Kávéasztalok, mint például Hübsch elég szélesek ahhoz, hogy egy szett különleges tárgyat okos elrendezésben minden egyes felületen megjelenítsenek. Ez egy kiváló módja annak, hogy maximalizálja a nappali terét, miközben stílusosnak és barátságosnak tűnik.

Hová helyezhetek el egy dohányzóasztal?

A dohányzóasztal kényelmének és stílusának kombinációja rugalmasan használható otthonának bármely helyiségében. Jellemzően a nappaliban találhatók, a kanapé vagy a szekcionált ülőgarnitúra mellett, ahogyan azt fentebb említettük.

Nagyobb hálószobákban, például a főnöki lakosztályokban is elhelyezheti őket. A hálószobában, az ágy lábánál elhelyezve egyszerre teremt eleganciát és funkcionalitást olyan felületekkel, amelyeken a reggeli italok is elférnek, miközben olvasnivalót is kínálnak, és a dekoratív ékezetek számára is marad hely, ami növeli az esztétikai vonzerőt.

Amikor kültéri terek, például teraszok vagy teraszok esetében időjárásálló dohányzóasztalokba fektet, mint például a 2 szett dohányzóasztal szett a Blomus nem csak további ülőhelyeket biztosít, hanem olyan felületeket is, amelyeken kényelmesen elférnek az italok, harapnivalók és akár kültéri asztali lámpák is.

m jól elhelyezett oldalsó asztalok, amelyek tökéletesen alkalmasak az alapvető irodai eszközök tárolására, és lehetővé teszik a dolgozók számára, hogy maximalizálják a termelékenységet, miközben csökkentik a rendetlenséget.

Mi a különbség az oldalasztal és a dohányzóasztalközött?

Az asztalok és a dohányzóasztalok egyaránt olyan bútortípusok, amelyek meghatározott célokat szolgálnak a nappaliban vagy az ülőhelyiségben, de méretük, funkciójuk és elhelyezésük tekintetében különböznek egymástól. Az alábbiakban áttekintjük a kétféle táblázat közötti legfontosabb különbségeket:

Oldalasztal:

 1. Méret és magasság: Az asztalok általában kisebbek és kompaktabbak, mint a dohányzóasztalok. Úgy tervezték őket, hogy az ülőbútorok, például kanapék vagy fotelek mellett vagy mellett elférjenek.

 2. Funkció: Az oldalsó asztalok arra szolgálnak, hogy kényelmes felületet biztosítsanak a kisebb tárgyak karnyújtásnyira történő elhelyezéséhez. Ideálisak olyan tárgyak, mint italok, könyvek, távirányítók vagy dekoratív ékszerek tárolására.

 3. Elhelyezés: Az oldalsó asztalokat általában az ülőbútorok mellett helyezik el, hogy helyet biztosítsanak a tárgyak pihentetésére anélkül, hogy messzire kellene nyújtózkodni vagy nyúlni. Gyakran a kanapé végében vagy két szék között helyezik el őket.

 4. Tervezés: Az egyszerűtől és a minimalistától a díszesebb és dekoratívabbig sokféle stílusban és kialakításban kaphatók. Kiegészíthetik a szoba általános dekorációját, ugyanakkor funkcionálisak is lehetnek.

 5. Sokoldalúság: A nappali mellett számos helyiségben használható, például hálószobában, otthoni irodában vagy akár éjjeliszekrényként is.

Kávéasztal:

 1. Méret és magasság: A dohányzóasztalok nagyobbak és alacsonyabbak az oldalsó asztalokhoz képest. Ezeket az ülőfelület közepén kell elhelyezni.

 2. Funkció: A dohányzóasztalok az ülőhely központi gyűjtőhelyeként szolgálnak. Nagyobb felületet biztosítanak olyan tárgyak elhelyezésére, mint az italok, rágcsálnivalók, magazinok és dekorációs tárgyak. Ezenkívül a dohányzóasztalok gyakran rendelkeznek tárolási lehetőségekkel, például polcokkal vagy fiókokkal.

 3. Elhelyezés: A dohányzóasztalokat az ülőalkalmatosságok középpontjában helyezik el, jellemzően kanapék és székek által körülvéve. Céljuk, hogy minden üléspozíció számára hozzáférhetőek legyenek.

 4. Tervezés: A dohányzóasztalok különböző kialakításúak, a téglalap vagy kerek formáktól kezdve az egyedi és művészi formákig. A szoba középpontjába kerülhetnek, és hozzájárulhatnak az általános kialakításhoz és stílushoz.

 5. Interakciós tér: A dohányzóasztalok teret biztosítanak az emberek számára, hogy az asztal körül ülve interakcióba léphessenek, játszhassanak és tevékenységeket folytathassanak.

 6. Méretváltozatok: A dohányzóasztalok különböző méretekben kaphatók, hogy megfeleljenek a különböző szoba elrendezéseknek és ülőhelyeknek. Nagyobb ülőhelyek esetén a nagyobb dohányzóasztalok a gyakoribbak.

Összefoglalva, az oldalasztalok kisebbek, az ülőbútorok mellé helyezhetők, és kisebb tárgyak számára biztosítanak felületet. A dohányzóasztalok nagyobbak, az ülőhelyek közepén helyezkednek el, és nagyobb felületet biztosítanak a különböző tevékenységek és tárgyak számára. A választás az oldalasztal és a dohányzóasztal között a tér méretétől, az ülőhely elrendezésétől és az asztal által betöltendő konkrét funkcióktól függ.

A Kulina oldalon egyéb sokoldalú bútorokat kínálunk, többek között konzolasztalokat, asztalkocsikat és asztalfiókokat.