de Buyer Affinity

összesen 7 termék
Rozsdamentes acél serpenyő Ø 20 cm Affinity
48 040 Ft
DB372420
Affinity nyeles lábas, Ø 18 cm
65 070 Ft –14 %
55 700 Ft
DB370618
Affinity serpenyő, tapadásgátló felülettel, Ø 28 cm DB371828
Szotés serpenyő Ø 20 cm Affinity
50 930 Ft
DB373020
Affinity lábas Ø 24 cm, rozsdamentes acél fedővel
73 990 Ft
DB374124
Affinity WOK serpenyő, Ø 32 cm
141 930 Ft
DB374332

Fedezze fel a kiváló De Buyer Affinity kollekciót, amely a rozsdamentes acél és az alumínium legjobb tulajdonságait ötvözi a kiváló főzési teljesítmény érdekében. A pontos hőeloszlásával és tartósságával a De Buyer Affinity újraértelmezi a főzés és alkotás módját a konyhában.

A De Buyer Affinity kollekció széles választékot kínál, beleértve a mártásos lábasokat, serpenyőket, szautépfánokat és még sok mást. Mindegyik darabot gondosan készítik, többrétegű szerkezettel, amelyben rozsdamentes acél belső réteg és alumínium mag található. Ez a kombináció egyenletes hőeloszlást biztosít a főzőfelületen, lehetővé téve a pontos hőmérsékletvezérlést és optimális főzési eredményeket.

A De Buyer Affinity kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a kiváló hőreagálás. Az alumínium mag gyors és egyenletes hőfelvevő képességet biztosít, míg a rozsdamentes acél belső felület higiénikus és könnyen tisztítható. Legyen szó sütésről, párolásról vagy főzésről alacsony hőmérsékleten, a De Buyer Affinity kiváló hőteljesítményt nyújt minden alkalommal.

A De Buyer Affinity konyhai edények tartóssága verhetetlen. A rozsdamentes acél kivitelezés ellenáll az eldeformálódásnak, karcolásnak és korróziónak, így hosszú távon megbízható teljesítményt nyújt, még a legforgalmasabb konyhákban is. Megfelelő gondozással a De Buyer Affinity konyhai edények hű társai lesznek a következő években.

Ismerje meg a De Buyer Affinity pontosítását és megbízhatóságát. Fedezze fel változatos termékkínálatunkat még ma, és emelje a főzést új szintre. A kiváló hőeloszlás, a tartósság és a professzionális teljesítménynek köszönhetően a De Buyer Affinity tökéletes választás a igényes szakácsok és főzőkedvelők számára, akik a precizitást és minőséget értékelik kulináris alkotásaikban.