Konzervnyitó CAN-DO PLUS, fehér fogantyúval, Joseph Joseph

Kód: JS20098
9 390 Ft
Raktáron (2 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Joseph Joseph tervezőcsapata azon dolgozik, hogy a legalapvetőbb, naponta használt konyhai eszközeinket újratervezze, és jobb, praktikusabb tulajdonságokkal lássa el. Minden termékük tervezésére kihívásként tekintenek, azzal a céllal, hogy a lehető legkreatívabban kiküszöböljek a mindennapos eszközeink negatív, ill. nem túl praktikus tulajdonságait.

Kihívás: Hogyan lehetne minimális erőkifejtéssel kinyitni a konzervdobozt?

Megoldás: Can-Do Plus kompakt konzervnyitó

Egy konzerv felnyitása nagy bátorságot, erőt vagy igen jó konzervnyitót kíván. Mike Sanders dizájner a Can-Do konzervnyitók tervezésénél - igen előrelátó módon - azzal is számolt, hogy a konzerveket a gyengébbik nemnek vagy idős embereknek kell majd kinyitniuk, így jött létre ez a hihetetlenül egyszerű, könnyen használható és biztonságos konzervnyitó. A Can-Do Plus kompakt konzervnyitó kényelmes fogantyúja még inkább megkönnyíti a konzervekkel vívott harcot, pillanatok alatt, egy csavarintással leránthatjuk a leplet (illetve tetőt) a konzervről.

  • Foganytúval ellátott, csavarmenetes konzervnyitó.
  • A fogantyú végének sörnyitó-kialakítása még kompaktabbá teszi a konzervnyitónkat.
  • Egyszerű használat, nagyobb fizikai erő kifejtése nélkül.
  • Mosogatógépben nem tisztítható – használat után töröljük el nedves ronggyal.

Can-Do Plus konzervnyitót elég csak ráilleszteni a konzervre, és megtekerni egyszer a fogantyúját – ezzel rászorítjuk a konzervre, majd a következő tekerésnél már le is vágtuk a konzervtetőt. Nyomjuk meg az oldalsó gombot, így könnyedén levehetjük a konzervnyitót a konzervről. Ez az újragondolt konzervnyitó hihetetlenül egyszerűen és nagyon biztonságosan működik. Ráadásul igen helytakarékos is.

A cég alapítója két testvér, Richard és Anthony Joseph, akik az egyetem elvégzése után úgy határoztak, hogy a fromatervező diplomájuk mögötti tudást saját vállalkozásukban fogják kamatoztatni. Azinnováció iránti lelkesedésüknek köszönhetően minden évben újabb és újabb termékekkel, modern, vonzó színvilágú konyhai eszköz-sorozatokkal rukkolnak elő.

Minden egyes termékük komoly fejlesztési folyamat eredményeként jön létre, maximálisra tökéletesített funkcióik, biztonságos használatuk, valamint esztétikus megjelenésük biztosítja számukra a piacvezető szerepet. Ezek a konyhai eszközök nemcsak játékos dizájnjukkal, de praktikus, intelligens kialakításukkal is szenvedélyt ébresztenek mindenkiben, tulajdonosaiknak már a használatuk első pillanatában örömöt szereznek.

A Joseph Joseph márka eladási rátáját tekintve több testhosszal vezet a fogyasztók körében a világ több, mint 100 országában, évente számos díjat nyer, és sok jelentős design-, és innovációs versenyre jelölik. Konyhai termékeik népszerűsége és piacképességének sikere lehetővé teszi a cég tervezőinek, hogy figyelmüket ne csupán a konyhai munkapultra koncentrálják, hanem el is kalandozzanak egy kicsit – konkrétan a munkapult alá - a hulladékhasznosítási és tárolási megoldások kérdéséhez. Ennek köszönhetően a fogyasztók nem csak a szép dizájnú konyhai eszközöknek, hanem a komplex, variálható, intelligensen kigondolt szelektív hulladékgyűjtőknek is örülhetnek, amelyek tökéletes összhangban állnak modern életünk elvárásaival.

A Joseph Joseph már nem csak a kiváló design és minőség garanciája, hanem egyben tálcán nyújtott lehetőség is arra, hogy eddigi életmódunkon, életminőségünkön változtatni tudjunk.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konzervnyitók
Jótállás: 2 év
Súly: 0.13 kg
Szín: Fehér
Terméktípus: Konyhai eszközök
Sorozat: Joseph Joseph Can-Do™
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Richard és Anthony Joseph testvérek úgy döntöttek, hogy a formatervezési tanulmányaikból merített tapasztalataikat a saját vállalkozásukba fektetik. 2003 óta a Joseph®Joseph márka ügyfelei több mint 100 országban várják az intelligens innovációkat.  109143