Brabantia NewIcon

összesen 37 termék
Pedálos szemetes kosár NEWICON 30 l, fém szürke, Brabantia BRAB114465
Pedálos szemetes kosár 20 l, bézs, Brabantia
34 990 Ft –6 %
32 580 Ft
BRAB149948
Pedálos szemetes kosár NEWICON 20 l, metál szürke, Brabantia BRAB114069
Pedálos szemetes kosár NEWICON 20 l, fényes acél, Brabantia BRAB113987
Pedálos szemetes kosár NEWICON 5 l, pezsgőszínű, Brabantia BRAB304422
Pedálos szemetes kosár NEWICON 20 l, matt fekete, Brabantia BRAB114106
Pedálos szemetes kosár NEWICON 20 l, fehér, Brabantia BRAB111846
Pedálos szemetes kosár NEWICON 20 l, ásványbarna
46 580 Ft
BRAB208584
Pedálos szemetes kosár NEWICON 5 l, matt fekete, Brabantia BRAB112928
Pedálos szemetes kosár NEWICON 5 l, fehér, Brabantia
16 820 Ft
BRAB112065
Fel
További termékek

Fedezze fel a Brabantia NewIcon kivételes kollekcióját, amely eleganciát, tartósságot és praktikusságot kombinálva fokozza otthona minőségét. Az innovatív jellemzőkkel és időtlen dizájnnal a Brabantia NewIcon újradefiniálja mindennapi feladatok átélését és élvezetét.

A Brabantia NewIcon kollekció széles választékát kínálja a konyha és otthon számára, beleértve a lábtalléros kuka kat, érintős kuka, vasalódeszkákat, mosókosarakat és még sok mást. Minden termék gondosan készül a legmagasabb minőségű anyagokból és a részletekre való odafigyeléssel, hogy hosszú távon kiváló teljesítményt és egy csipetnyi kifinomultságot nyújtsanak otthonában.

A Brabantia NewIcon egyik kiemelkedő jellemzője az elegáns és stílusos design. A kollekció számos modern bevonattal és színnel büszkélkedik, lehetővé téve Önnek, hogy megtalálja a tökéletes összhangot otthona dekorációjával. Legyen szó matt vagy fémes megjelenésről, a Brabantia NewIcon választéka lehetővé teszi a könnyed illeszkedést bármilyen belső stílushoz.

Azonban nem csak a megjelenésről van szó - a Brabantia NewIcon kiemeli a funkcionalitást is. A lábtalléros kukák sima és könnyed lábtalléros működéssel rendelkeznek, biztosítva a kényelmes és higiénikus hulladékkezelést. Az érintős kukák puha érintésre nyílnak és zárnak, lehetővé téve a könnyű hozzáférést, miközben távol tartják a kellemetlen szagokat.

Az elegancia és funkcionalitás mellett a Brabantia NewIcon kötelezettséget vállal a fenntarthatóság iránt is. A kollekció környezetbarát anyagokat használ és támogatja a felelős gyártási folyamatokat, lehetővé téve az öko-tudatos választásokat a minőség és teljesítmény kompromisszuma nélkül. A Brabantia NewIcon választásával hozzájárul egy zöldebb jövőhöz, miközben élvezi a kivételes otthoni termékek előnyeit.

Frissítse otthonát a lenyűgöző Brabantia NewIcon kollekcióval. Fedezze fel sokszínű termékkínálatunkat még ma és tapasztalja meg a modern design, funkcionalitás, fenntarthatóság és stílus előnyeit. Emelje otthona színvonalát a Brabantia NewIconnal és fedezzen fel egy új szintet az elegancia és hatékonyság terén mindennapi életében.