Blomus NEXIO

összesen 36 termék
Papírtörlő adagoló NEXIO, matt rozsdamentes acél, Blomus BM66656
Zuhanyzó polc NEXIO 34 cm, fekete, Blomus
48 490 Ft
BM66331
Zuhanyzó polc NEXIO, 25 cm, matt rozsdamentes acél, Blomus BM68941
Zuhanyzó polc NEXIO 25 cm, fehér, Blomus
44 390 Ft
BM66332
Zsebkendős doboz tartó NEXIO, matt rozsdamentes acél Blomus BM66653
Zuhanyzó polc NEXIO 34 cm, matt rozsdamentes acél, Blomus BM68942
WC kefetartó NEXIO, csiszolt rozsdamentes acél, Blomus BM68627
Tartalék tekercs tartó NEXIO L, fekete, Blomus
32 590 Ft
BM66316
Fel
További termékek

Fedezze fel a Blomus NEXIO letisztult és stílusos kollekcióját, egy figyelemre méltó kategóriát, amely széles választékban kínál modern fürdőszobai kiegészítőket. Emelje a fürdőszoba megjelenését és funkcionalitását a Blomus NEXIO modern designjával és tökéletes kidolgozásával.

A Blomus NEXIO kategóriában megtalálja a kiváló minőségű termékek sokszínű választékát, ideértve a törölközőtartókat, szappanadagolókat, WC-keféket és még sok mást. Minden darabot gondosan terveztek, hogy tökéletesen illeszkedjen a fürdőszoba dekorációjához, miközben praktikus megoldásokat nyújt a mindennapi rutinokhoz.

A Blomus NEXIO könnyedén ötvözi a formát és a funkciót, tiszta vonalakkal és prémium minőségű anyagokkal, amelyek biztosítják a tartósságot és a látványos megjelenést. Alakítsa át fürdőszobáját egy luxusos és rendezett térre a kollekció elegáns és funkcionális elemeivel.

Fedezze fel a stílus és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát a Blomus NEXIO-val. Böngésszen a kollekciónkban még ma, és fedezze fel az ideális kiegészítőket, amelyek fokozzák fürdőszobai élményét.