Söröspohár TULIP BEER CLASSIC, 6 db szett, 475 ml, Spiegelau

Kód: SP4991884
Márka: Spiegelau
17 190 Ft –5 %
Söröspohár TULIP BEER CLASSIC, 6 db szett, 475 ml, Spiegelau
17 190 Ft –5 % 16 180 Ft
Raktáron (28 db)

ATulipán söröspoharat a Beer Classics sorozatból a Spiegelau kifejezetten a Pilsner típusú sörökhöz tervezte. Ezek a világos, alsó erjesztésű, világos aranyszínű, világos sörök, amelyeket az eredeti, 1842-es pilseni recept szerint főznek. A Pilsner, Pils vagy Pilsner címkék alatt találhatók. A világ könnyű sörtermelésének körülbelül kétharmadát teszik ki, és a többi lágertől a hangsúlyosabb komlóíz és a kellemes keserűség különbözteti meg, és általában 4-5,5% alkoholt tartalmaznak.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kristályüveg megmunkálásának terén csaknem 500 éves hagyománnyal és tapasztalattal rendelkezőnémet Spiegelau márka leginkább részletgazdag söröspoharai révén vált híressé, ám gazdag termékpalettáján borospoharak, speciális, konkrét alkoholos italfajtákhoz szánt poharak, de a mindennapos használatra szánt üdítős poharak is megtalálhatók. Mindezen felül gyönyörűen megmunkált dekantálók, kancsók és karaffák is szerepelnek kínálatában.

A Spiegelau kristálypoharak elsőosztályú minősége mögött a mesteri szakértelem és a gyártástechnológiai know-how áll. A poharak extra ellenállósságát külső szakvélemény és független laboratóriumi vizsgálat támasztja alá, melyek egyben garantálják, hogy 1500 mosási ciklus után sem keletkezik a poharakon karcolódás, károsodás, sőt, felületük ragyogóan fényes marad.

A kristálypoharak hosszú élettartamának a titka egy speciális gyártási technológiában, pontosabban a Platinum Glass eljárásban rejlik. Az eljárás abból áll, hogy a gyártás során a megolvasztott üvegből platina csövekkel eltávolítják a szennyeződéseket és a szabálytalanságokat. Ez a viszonylag költséges gyártási technológia biztosítja a Spiegelau poharak rendkívüli tartósságát és eleganciáját.

Minden egyes Spiegelau pohár speciális összetételű, ólommentes kristályból készül, mely ellentétben az olcsóbb üvegből készült poharakkal, sokkal jobb tulajdonságokkal bír: garantálja a poharak hosszú élettartamát, a mosogatógépben történő tisztítással szembeni ellenállóságot és a ragyogó csillogást.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Sörös poharak
Jótállás: 2 év
Súly: 1.02 kg
Anyag: Üveg
Darabszám: 6 db
Terméktípus: Pohár készlet
Sorozat: Spiegelau Beer Classics
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: