Asztali turmixgép KitchenAid

összesen 6 termék
Asztali turmixgép ARTISAN POWER PLUS, öntöttvas fekete, KitchenAid KA5KSB8270EBK
Asztali turmixgép ARTISAN K400 1,4 l, hibiszkusz, KitchenAid KA5KSB4026EHI
Asztali turmixgép K150, fekete matt, KitchenAid
118 790 Ft
KA5KSB1325EBM
Asztali turmixgép ARTISAN K400, piros, KitchenAid
157 290 Ft
KA5KSB4026ECA
Asztali turmixgép ARTISAN K400, szürke, KitchenAid
157 290 Ft
KA5KSB4026EGR

Fedezze fel a KitchenAid kiváló minőségű asztali turmixgépeit kulináris kreációihoz.

Emelje a konyhai élményt a KitchenAid kivételes asztali turmixgépek széles választékával. Ezek a turmixgépek az elegancia és a funkcionalitás tökéletes összhangját képviselik, és elengedhetetlen eszközökké válnak minden modern konyhában.

A KitchenAid asztali turmixgépei sokkal többet nyújtanak, mint egyszerű konyhai eszközök: erőteljes partnerek, melyek új lendületet hoznak a főzési rutinba. Precízen tervezett szerkezetük magába foglalja a magas teljesítményű motorokat és a tartós pengéket, hogy könnyedén kezeljék a különféle összetevőket, legyen szó gyümölcsökről, zöldségekről vagy akár jégről.

Legyen szó finom smoothie-ról, krémes levesekről vagy házi szószok kísérletezéséről, a KitchenAid asztali turmixgépei mindig megbízható eredményeket szállítanak. Több sebességbeállítással és intuitív vezérlőelemekkel rendelkeznek, így könnyen elérheti a receptek által kívánt textúrát.

Azonban nem csak a teljesítményről van szó; a KitchenAid komolyan veszi az esztétikát is. A turmixgépek modern és letisztult dizájnja tökéletesen passzol a konyhai dekorációhoz, eleganciát hozva a pultfelületre. Különböző színváltozatok közül választhatja ki azt, ami leginkább illik az ízléséhez.

A biztonság kiemelten fontos, és a KitchenAid asztali turmixgépeket biztonsági mechanizmusokkal látták el, például zárható fedéllel és csúszásmentes talppal, hogy biztonságosan működjenek. A könnyen tisztítható alkatrészek egyszerűvé teszik a karbantartást, így a főzés örömére koncentrálhat anélkül, hogy aggódna a takarítás miatt.

Legyen ön kulináris rajongó vagy professzionális szakács, a KitchenAid asztali turmixgépek mindent megadnak, amire szüksége van receptjeinek megvalósításához. Tartósságukkal, sokoldalúságukkal és stílusos designjukkal kiváló kiegészítők a konyhában.

Fedezze fel a KitchenAid asztali turmixgépek választékát, és nyisson meg új kulináris lehetőségeket. A sima textúráktól a különleges ízekig, ezek a turmixgépek segítségére lesznek az ínycsiklandó fogások elkészítésében. Fejlessze a főzési képességeit és hozza létre kulináris mesterműveket a KitchenAid kiváló asztali turmixgépeivel.