Boros dekantáló TIE AMADEO, Riedel

Kód: RD410083
Márka: Riedel
163 990 Ft –32 %
Boros dekantáló TIE AMADEO, Riedel
163 990 Ft –32 % 110 400 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Takmmeliers sorozathoz tartozó, korlátozott példányszámú Amadeo Black Tie dekantáló ugyanolyan kecses, lírai formájú, mint a sorozat többi dekantálója, de egy jelentős különbséggel. A tiszta kristályból készült tökéletes testhez egy vékony fekete csík csatlakozik, amely finoman követi a dekantáló kontúrjait, U alakú sziluettet alkotva. Ez az új dekantáló tökéletesen kiegészíti a Takmmeliers Black Tie pohársorozatát, amely fekete szárral és átlátszó talppal rendelkezik a vörösborokhoz, illetve átlátszó szárral és fekete talppal a fehérborokhoz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A korlátozott kiadású Amadeo Black Tie dekantáló a Sommeliers sorozatból azonosan lírai alakú, mint a sorozat többi dekantálói, azonban egy jelentős eltéréssel. A tökéletes áttetsző kristályból készült test vékony fekete csíkkal van díszítve, amely gyengéden követi a dekantáló kontúrját és így U-alakú sziluettet alkot. Ez az új dekantáló kiválóan kiegészíti a Sommeliers Black Tie pohársorozatot, melynek fekete szára és áttetsző talpa tökéletes a vörös borokra, és az áttetsző szárral és fekete talppal a fehér borokra.

Christian Moueixe elmélkedése a dekantálásról:

„Személy szerint, a fiatal boroknál és ugyanúgy az érettebb boroknál is a dekantálást helyezem előtérbe. Az érett borok esetében a dekantálás a tisztelet, a fiatal borok esetében pedig a bizalom kinyilvánítása. Az érett borok dekantálása rövid idővel a kínálás előtt azt eredményezi, hogy a színét és tisztaságát nem értékteleníti el az üledék, amely a borban a tárolás során keletkezett. A fiatal borok dekantálása néhány órával a kínálás lehetőséget nyújt arra, hogy kibontakoztathassa a bukéját és növelje érettségét, amit egyébként csak sokéves tárolással érne el.“

SOMMELIERS BLACK TIE sorozat:

Sommeliers Black Tie - pohársorozat a báj jellegével, a gazdag hagyományú Riedel üveggyárból

Dresscode Black Tie: a nagy esemény lejátszódhat az elegancia és az extravagáns küllem fémjelével is. A tiroli Riedel üveggyár a Black Tie sorozatával egy új, különleges pohársorozatot mutat be, melynek rendeltetése a tálalás előkelő kultúrája. 50 évvel azután, hogy a brüsszeli kiállításon a nyilvánosság először láthatta a "Pokal Hoch”-ot /vagyis az „Emeljük poharunkat”/ - a Claus J. Riedeltől származó formatervet.

A kézzel fújt és gyártott Black Tie sorozattal a Riedel Glas az üvegdesign szóban forgó mérföldkövének 50. évfordulóját ünnepli.

Ismertetőjel: fekete szár a vörösborokhoz való pohárnál, és fekete talp a fehér borokhoz való pohárnál, a Sommeliers kollekció évekig bizonyított kelyhéhez kapcsolva. Így a következő megnevezés kerül bemutatásra: Sommelier Black Tie.

A Sommeliers Black Tie pohár önállóan is vagy a hagyományos Riedel poharakkal kombinálva mutatja meg hatását, és nem csak a Sommeliers sorozatból származóakkal. A legkülönbözőbb effektusokat kínálják a hangulattól és az alkalomtól függően: a legeltérőbb színek és formák harmonikus összjátékát mutatva, a tiszta fekete nemestől és simától egészen a színjátszóig.

A Sommeliers Black Tie stílusos és méltó hozadéka a világon elismert Riedel Sommeliers sorozatnak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Boros kancsók
Jótállás: 2 év
Súly: 1.07 kg
Terméktípus: Dekantáló
Sorozat: Riedel Sommeliers Black Tie
Margin: B
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: