Bögre ALASKA TABLE, REVOL

Kód: RV616067
Márka: REVOL
4 800 Ft
Raktáron (3 db)

A Table sorozat számos különböző típusú tányérból és az étkezéshez szükséges kiegészítőkből áll. Minden a REVOL kiváló minőségű francia porcelánból készül, amely 100%-ban természetes, kadmium- és ólommentes. Nem porózus, nem szívja magába a zsírokat, baktériumokat és szagokat, így garantálja az ételek higiénikus elkészítését Önnek és szeretteinek. Ez a porcelán jól ellenáll a hőmérséklet-ingadozásoknak, használható sütőben (+300°C), mikrohullámú sütőben és fagyasztóban, és mosogatógépben mosható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Table sorozat a tálaláshoz szükséges tányérokat és kiegészítőket foglalja magában. A REVOL vállalat 100%-ban természetes eredetű, kadmium- és ólommentes minőségi francia porcelánjából készülnek. Pórusmentes, nem szívja magába a zsírokat, baktériumokat és szagokat, ezáltal higiénikus ételkészítést garantál. A porcelán ellenáll a hősokkoknak, sütőben (+300 °C), mikrohullámú sütőben és mélyhűtőben is használható, mosogatógépben mosható.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Bögrék
Jótállás: 2 év
Súly: 0.28 kg
Terméktípus: Bögre
Sorozat: REVOL TABLE
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A Revol egy hagyományos családi vállalkozás, 1768-ban alapították a franciaországbeli Ponsas városában. Ez a porcelángyártó cég a főzésre és tálalásra szánt edények és tartozékai széles skáláját kínálja. Talán a legismertebb termékük az összetéveszhetetlen "gyűrött" poharak különféle dekorációkkal és méretekben. 104397