Tál STEEL GREY 13 cm, 500 ml, MIJ

Kód: MIJC0602
Márka: MIJ
5 980 Ft
Raktáron (46 db)
U alakú tál a Steel Grey kollekcióból a gyártótól Made in Japan készül kézzel készített, kiváló minőségű természetes kerámiábólamely nem tartalmaz káros anyagokat. Minden darab eredeti. A kerámia közvetlenül Japánból importált. Kékesszürke tál aranyszínű vonallal, 13 cm átmérőjű, mosogatógépben és mikrohullámú sütőben mosható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Steel Grey kollekció edényeit fényes kialakítás, valamint a szürke és a kék szín kombinációja jellemzi. Az edények szélét egy arany vonal alkotja.

A Made in Japan gyártó Steel Grey kollekciója tartós kerámiából készül kézzel, amely nem tartalmaz káros adalékanyagokat vagy nehézfémeket. Japán mesterek készítik, akiknek hagyománya a 12. századra terjed vissza. A festékek kiváló minőségűek, nem kopnak le, és nem tartalmaznak káros anyagokat sem.

A MIJ termékek tehát moshatóak mosogatógépben és helyezhetőek mikróba. A MIJ japán kerámiákat több mint 25 éve használják az éttermekben, így a minőségük és tartósságuk ezáltal garantált. A kerámiákat közvetlenül Japánból importálják.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Étkező tálak
Jótállás: 2 év
Súly: 0.37 kg
Anyag: Kerámia
Méret: 13 cm
Tulajdonságok: Mosogatógépbe alkalmas
Terméktípus: Tálka
Sorozat: MIJ Steel Grey
Margin: E
K překladu: CZ AUTO

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: