ZWILLING

ZWILLING® Passion fazék, Ø 16 cm

rozsdamentes acél fedővel

 • 45 888 Ft
 • raktáron 2 db
  további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: ZW66063160
Márka: ZWILLING
Sorozat: ZWILLING Passion
Szín / méretek: Ø 16 cm; 2 liter
Anyag: használható indukciós főzőlapon
hőálló fül / nemesacél fogantyú
polírozott
rozsdamentes nemesacél 18/10
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

A ZWILLING® Passion edények tulajdonságai:

 • Kiváló minőségű rozsdamentes nemesacélból készülnek (18/10).
 • Fedelük nagyon jól szigetel, ezért energiatakarékosan és egészségesen lehet bennük főzni.
 • SIGMA Classic szendvicsaljuk van, mely egyenletes hőelosztást biztosít.
 • Szilárd alumínium réteggel rendelkeznek, mely egyenletesen és gyorsan vezeti a hőt.
 • A külső mágneses réteg lehetővé teszi az indukciós főzőlapon való használatot.
 • Az edények rozsdamentes acél füle/nyele nem forrósodik át a főzés során.
 • Az edények belsejében mérőskála található.
 • Elegáns dizájn és fényezett felület jellemzi őket.
 • Peremük szélesebb kialakítású.
 • Minden típusú főzőfelületen használhatók, beleértve az indukciós főzőlapot is.
 • Sütőben való használatra is alkalmasak.
 • Tisztíthatók mosogatógépben.

A ZWILLING® Passion sorozat edényeinek minősége felerősíti a főzés iránti szeretetünket. Kiváló minőségű alapanyagból készülnek és mesterien vannak megmunkálva, így minden egyes használatuk felér egy kulináris élménnyel. A fényes acélkivitelezés nagyon elegánsan hat, akár tálalni is lehet bennük, nagyon szépen mutatnak a megterített asztalon. A Passion sorozat edényeinek küldetése, hogy a modern háztartások praktikus segédeszközeivé váljanak, és hogy meghozzák a kedvünket a főzéshez!


A német ZWILLING J. A. Henckels társaság tervezői 3 rétegű SIGMA Classic szendvicsaljal látták el az edényeket, mely réteg biztosítja az egyenletes hőelosztást és az energiatakarékos használatot. Az edény belsejét kiváló minőségű rozsdamentes nemesacél (18/10) fedi, mely higiénikus, ellenáll a karcolásoknak és nem szívja magába a szag- és ízanyagokat. A középső réteg szilárd alumíniumból készül, mely gyorsan és egyenletesen vezeti a hőt. A harmadik, külső réteg kiváló minőégű mágneses krómacélból készül, ez a réteg teszi lehetővé az edények indukciós főzőlapon való használatát. Az edények belsejében praktikus mérőskála is található. A Passion sorozat edényei minden típusú főzőfelületen használhatók, beleértve az indukciós főzőlapot is, sőt, sütőben is lehet őket használni.


Az edényekhez rozsdamentes acél fedők is tartoznak, melyek kiválóan szigetelnek, így lecsökkentik a főzési időt, energiát spórolnak és a bennük készített ételeknek is kisebb a vitamin- és tápanyagvesztesége. Az edények ergonomikus fülekkel vannak ellátva, melyek fényezett rozsdamentes nemesacélból készülnek és nem melegednek át, tehát veszélytelenebb a használatuk. Peremük szélesebb kialakítású, így a folyadékokat könnyebben és pontosabban ki lehet belőlük önteni. Felületük teljesen sima, higiénikus, szag- és ízmentes, ráadásul könnyen tisztítható.

Figyelem! A sütőben való használat során az edények nagyon átforrósodhatnak, ezért kérjük, mindig használjon edényfogó kesztyűt!

GYARTÓ KÓDJA: 66063-160

A márkáról ZWILLING

ZWILLING

A solingeni Zwilling márka a maga 300 éves múltjával a konyhatechnikai gyártók élmezőnyébe emelkedett. Kínálatában verhetetlen minőségű kovácsolt késeket és ollókat, elegáns rozsdamentes acélból készült edényeket, konyhai segédeszközöket vagy szép manikűrkészleteket találtunk. A ZWILLING hosszú távú sikere magas színvonalú anyagok és fejlett gyártási technológiák használatában rejlik, amelyek kéz a kézben járnak a kézműves kivitelezéssel.