ZWILLING

ZWILLING® Moment fazék, Ø 20 cm

rozsdamentes acél fedővel

 • 45 888 Ft
 • raktáron 2 db
  további darabszám: elfogyott, kiárusítva
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: ZW66243200
Márka: ZWILLING
Sorozat: ZWILLING Moment
Szín / méretek: Ø 20 cm; 3,5 liter
Anyag: használható indukciós főzőlapon
hőálló fül / nemesacél fogantyú
matt
rozsdamentes nemesacél 18/10
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

A ZWILLING® Moment edények tulajdonságai:

 • Kiváló minőségű rozsdamentes nemesacélból készülnek (18/10).
 • SIGMA Classic szendvicsaljuk van, mely egyenletes hőelosztást biztosít.
 • Az edények rozsdamentes acél füle nem forrósodik át a főzés során.
 • Az edények belsejében mérőskála található.
 • Elegáns dizájn és matt felület jellemzi őket.
 • Peremük szélesebb kialakítású.
 • Minden típusú főzőfelületen használhatók, beleértve az indukciós főzőlapot is.
 • Tisztíthatók mosogatógépben.

A ZWILLING® Moment sorozat edényei kitűnő választás a kezdő szakácsok számára. Az edények minimalista, szinte puritán formatervezése bármilyen stílusú konyhában jól mutat. A letisztult vonalvezetés és a matt felület nagyon szépen kiegészíti egymást. A kivitelezés során a tervezők különös figyelmet fordítottak arra, hogy az edények praktikusak legyenek és jókat lehessen bennük főzni. Az edény fülei rendkívül ergonomikusak, így kifejezetten biztonságos a használatuk.


A német ZWILLING J. A. Henckels társaság tervezői 3 rétegű SIGMA Classic szendvicsaljal látták el az edényeket, mely réteg biztosítja az egyenletes hőelosztást és az energiatakarékos használatot. Az edény belsejét kiváló minőségű rozsdamentes nemesacél (18/10) fedi, mely higiénikus, ellenáll a karcolásoknak és nem szívja magába a szag- és ízanyagokat. A középső réteg szilárd alumíniumból készül, mely gyorsan és egyenletesen vezeti a hőt. A harmadik, külső réteg kiváló minőégű mágneses krómacélból készül, ez a réteg teszi lehetővé az edények indukciós főzőlapon való használatát. Az edények belsejében praktikus mérőskála is található. A Passion sorozat edényei minden típusú főzőfelületen használhatók, beleértve az indukciós főzőlapot is, sőt, sütőben is lehet őket használni.

Az edényekhez rozsdamentes acél fedők is tartoznak, melyek kiválóan szigetelnek, így lecsökkentik a főzési időt, energiát spórolnak és a bennük készített ételeknek is kisebb a vitamin- és tápanyagvesztesége. Ergonomikus fülekkel rendelkeznek, melyek nem forrósodnak át, valamint kényelmes és nagyon biztonságos a használatuk. Az edények pereme szélesebb kialakítású, így a folyadékokat könnyebben és pontosabban lehet belőlük kiönteni.

GYARTÓ KÓDJA: 66243-200

A márkáról ZWILLING

ZWILLING

A solingeni Zwilling márka a maga 300 éves múltjával a konyhatechnikai gyártók élmezőnyébe emelkedett. Kínálatában verhetetlen minőségű kovácsolt késeket és ollókat, elegáns rozsdamentes acélból készült edényeket, konyhai segédeszközöket vagy szép manikűrkészleteket találtunk. A ZWILLING hosszú távú sikere magas színvonalú anyagok és fejlett gyártási technológiák használatában rejlik, amelyek kéz a kézben járnak a kézműves kivitelezéssel.