ZWILLING® Moment fazék, Ø 20 cm

Kód: ZW66243200
Márka: ZWILLING
49 990 Ft –36 %
ZWILLING® Moment fazék, Ø 20 cm
49 990 Ft –36 % 32 190 Ft
Raktáron (1 db)

ZWIL LING® Moment főzőedények dióhéjban:

Részletes információ

Termék részletes leírása

A ZWILLING® Moment edények tulajdonságai:

  • Kiváló minőségű rozsdamentes nemesacélból készülnek (18/10).
  • SIGMA Classic szendvicsaljuk van, mely egyenletes hőelosztást biztosít.
  • Az edények rozsdamentes acél füle nem forrósodik át a főzés során.
  • Az edények belsejében mérőskála található.
  • Elegáns dizájn és matt felület jellemzi őket.
  • Peremük szélesebb kialakítású.
  • Minden típusú főzőfelületen használhatók, beleértve az indukciós főzőlapot is.
  • Tisztíthatók mosogatógépben.

A ZWILLING® Moment sorozat edényei kitűnő választás a kezdő szakácsok számára. Az edények minimalista, szinte puritán formatervezése bármilyen stílusú konyhában jól mutat. A letisztult vonalvezetés és a matt felület nagyon szépen kiegészíti egymást. A kivitelezés során a tervezők különös figyelmet fordítottak arra, hogy az edények praktikusak legyenek és jókat lehessen bennük főzni. Az edény fülei rendkívül ergonomikusak, így kifejezetten biztonságos a használatuk.


A német ZWILLING J. A. Henckels társaság tervezői 3 rétegű SIGMA Classic szendvicsaljal látták el az edényeket, mely réteg biztosítja az egyenletes hőelosztást és az energiatakarékos használatot. Az edény belsejét kiváló minőségű rozsdamentes nemesacél (18/10) fedi, mely higiénikus, ellenáll a karcolásoknak és nem szívja magába a szag- és ízanyagokat. A középső réteg szilárd alumíniumból készül, mely gyorsan és egyenletesen vezeti a hőt. A harmadik, külső réteg kiváló minőégű mágneses krómacélból készül, ez a réteg teszi lehetővé az edények indukciós főzőlapon való használatát. Az edények belsejében praktikus mérőskála is található. A Passion sorozat edényei minden típusú főzőfelületen használhatók, beleértve az indukciós főzőlapot is, sőt, sütőben is lehet őket használni.

Az edényekhez rozsdamentes acél fedők is tartoznak, melyek kiválóan szigetelnek, így lecsökkentik a főzési időt, energiát spórolnak és a bennük készített ételeknek is kisebb a vitamin- és tápanyagvesztesége. Ergonomikus fülekkel rendelkeznek, melyek nem forrósodnak át, valamint kényelmes és nagyon biztonságos a használatuk. Az edények pereme szélesebb kialakítású, így a folyadékokat könnyebben és pontosabban lehet belőlük kiönteni.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Edények
Garancia: 2 év
Súly: 1.82 kg
Méret: 20 cm
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas
Terméktípus: Edény
Sorozat: ZWILLING Moment
Margin: E
K překladu: CZ AUTO

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: