ZANZIBAR tégely India sópehellyel töltve

Kód: PG33958
Márka: Peugeot
2 690 Ft
Kiárusítva
Cserélhetőtartályos ZANZIBAR darálóhoz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az India sópehely

Északkelet-India lagúnáinak kristálytiszta vizéből nyerik kézzel a tengeri sót. A szélnek és napfénynek köszönhetően a víz nagyobb mennyisége elpárolog, így képezve finom sókristályokat, amelyeket a lagúna lakói vigyázva, gondosan takarítanak be faevezők segítségével. A szárítás a napon történik és a természetes szárítási folyamat következtében a só ropogós pehelyszerkezetet nyer.

Tippek és használat

Ezt a finom sót használja olyan ételekhez, melyek nem kívánnak nagy mennyiségű sót. Próbálja ki a csokis és karamelles édességek és a ropogós, sópelyhek elképesztően különleges kombinációját.

Hagyományos ízek: olvasztott vajon karamellizált körte vanília fagylalttal

Meglepő ízkombinációk: csoki chipshez

A legfontosabb tudnivalók a természetes sóról:

  • Fűszer, mely a tengerek és óceánok fehér kincse.
  • A természeti elemek: víz, szél, nap, kő alkották.
  • Könnyen felszívódó ásványi anyagokban gazdag.

Hogyan sózzon?

  • Az európai országokban az átlagos napi sófogyasztás 20 g/fő, ami több, mint, amit az emberi szervezet képes feldolgozni.
  • Soha ne sózza az ételt azelőtt, mielőtt megkóstolná!
  • Igyekezzen nem használni gyárilag előállított asztali sót!
  • A sót részben próbálja meg fűszernövényekkel és citromlével pótolni, amelyek kellemesen helyettesítik azt.
  • Soha ne sózza az ételt főzés közben (kivéve a lassú főzés mellett készülő ételeket és a tészták kifőzésére szánt vizet)!
  • Sózásra a már majdnem kész ételek tálalás előtt közvetlenül és egyénileg, a tányéron feltálalt ételek alkalmasak.
  • A Zanzibar sók közül intezitásuk szerint kiválaszthatók a legmegfelelőbbek! Intenzitásuk megtalálható a csomagoláson.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Sók
Jótállás: 2 év
Súly: 1 kg
Terméktípus: Daráló
Sorozat: Peugeot ZANZIBAR
Margin: E

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: