ZANZIBAR tégely India sópehellyel töltve
Kód: PG33958Termék részletes leírása
Az India sópehely
Északkelet-India lagúnáinak kristálytiszta vizéből nyerik kézzel a tengeri sót. A szélnek és napfénynek köszönhetően a víz nagyobb mennyisége elpárolog, így képezve finom sókristályokat, amelyeket a lagúna lakói vigyázva, gondosan takarítanak be faevezők segítségével. A szárítás a napon történik és a természetes szárítási folyamat következtében a só ropogós pehelyszerkezetet nyer.
Tippek és használat
Ezt a finom sót használja olyan ételekhez, melyek nem kívánnak nagy mennyiségű sót. Próbálja ki a csokis és karamelles édességek és a ropogós, sópelyhek elképesztően különleges kombinációját.
Hagyományos ízek: olvasztott vajon karamellizált körte vanília fagylalttal
Meglepő ízkombinációk: csoki chipshez
A legfontosabb tudnivalók a természetes sóról:
- Fűszer, mely a tengerek és óceánok fehér kincse.
- A természeti elemek: víz, szél, nap, kő alkották.
- Könnyen felszívódó ásványi anyagokban gazdag.
Hogyan sózzon?
- Az európai országokban az átlagos napi sófogyasztás 20 g/fő, ami több, mint, amit az emberi szervezet képes feldolgozni.
- Soha ne sózza az ételt azelőtt, mielőtt megkóstolná!
- Igyekezzen nem használni gyárilag előállított asztali sót!
- A sót részben próbálja meg fűszernövényekkel és citromlével pótolni, amelyek kellemesen helyettesítik azt.
- Soha ne sózza az ételt főzés közben (kivéve a lassú főzés mellett készülő ételeket és a tészták kifőzésére szánt vizet)!
- Sózásra a már majdnem kész ételek tálalás előtt közvetlenül és egyénileg, a tányéron feltálalt ételek alkalmasak.
- A Zanzibar sók közül intezitásuk szerint kiválaszthatók a legmegfelelőbbek! Intenzitásuk megtalálható a csomagoláson.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Sók |
---|---|
Jótállás: | 2 év |
Súly: | 1 kg |
Terméktípus: | Daráló |
Sorozat: | Peugeot ZANZIBAR |
Margin: | E |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!