Akció
-25 %

WMF

Yari Santoku kés, 16,5 cm, WMF

  • 54 799 Ft 41 099 Ft
  • raktáron 2 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Termékleírás

A Yari sorozat kései közé tartozó Santokukés elsősorban az ázsiai konyha szerelmeseinek van szánva. A Santoku kés formája a klasszikus japán kések formavilágát idézi. Húsok, halak, zöldségek, illetve fűszernövények szeleteléséhez, illetve aprításához használható, ideális továbbá WOK serpenyőben készült ételek előkészítéséhez.

A Yari sorozat késeinek pengéje rendkívül magas minőségű, 67 rétegből álló, japán késacélból készül. Az acél középrétegét extrém kemény, korrózióálló, VG10 nevezetű acél képezi, melynek a Rockwell-skála szerinti keménysége kb. 60 - 62 HRC. Ennek a keménységének és a 30°-os szögben történő elköszörülésnek hála a Yari kések pengéje rendkívül éles és hihetetlenül sok használat után is az marad.

A Yari kések nyele kiváló minőségű Pakkawood fából és fényes rozsdamentes acélból készül. A Pakkawood fa egy nagyon különleges anyag, érintése kifejezetten kellemes, erős és nedvességtűrő. A kések minőségi ajándékdobozba vannak csomagolva.

GYARTÓ KÓDJA: 18.8451.6030

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.

Kód: WM1884516030
Márka: WMF
Sorozat: WMF Yari
Szín / méretek: penge hosszúsága 16,5 cm
Anyag: japán késacél
Pakkawood