Yari késkészlet, 3 részes

Kód: WM1884609990
129 590 Ft
Raktáron (>5 db)

A Yari késkészlet a következőket tartalmazza:

  • 1 db Yari szakácskés, penge hossza 20 cm, termékkód: WM1884506030
  • 1 db Yari univerzális kés, penge hossza 15 cm, termékkód: WM1884536030
  • 1 db Yari univerzális kés, penge hossza 10 cm, termékkód: WM1884546030

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Yari szakácskés robosztus és nehéz, pengéje sima élű, széles és ellenálló. A penge mindkét oldalról enyhén hajlított, a késhegy felé csúcsosodó, ennek köszönhetően nagyon sokoldalúan használható: zöldségtisztításhoz, hússzeleteléséhez, karajdaraboláshoz, stb. Fűszernövények, zöldségek valamint dió- és mogyorófélék aprításához is használható (ilyen esetben hasonlóan kell használni, mint egy hintakést: a kés hegyét szilárdan a munkafelületen kell tartani, míg a pengével fel-le irányuló, gyors vágómozdulatokkal kell aprítani). A kés ráadásul úgy van kialakítva, hogy halat is lehessen vele filézni.

A Yari univerzális kés hossza 15 cm, ezért ideális nyers, kemény zöldségekkel, gyümülcsökkel és füstölt húsokkal való munkához.

A Yari univerzális kés hossza 10 cm, ezért ideális nyers zöldségek szeleteléséhez, tisztításához.

A Yari sorozat késeinek pengéje rendkívül magas minőségű, 67 rétegből álló, japán késacélból készül. Az acél középrétegét extrém kemény, korrózióálló, VG10 nevezetű acél képezi, melynek a Rockwell-skála szerinti keménysége kb. 60 - 62 HRC. Ennek a keménységének és a 30°-os szögben történő elköszörülésnek hála a Yari kések pengéje rendkívül éles és hihetetlenül sok használat után is az marad.

A Yari kések nyele kiváló minőségű Pakkawood fából és fényes rozsdamentes acélból készül. A Pakkawood fa egy nagyon különleges anyag, érintése kifejezetten kellemes, erős és nedvességtűrő. A kések minőségi ajándékdobozba vannak csomagolva.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Késkészletek
Garancia: 2 év
Súly: 0.76 kg
Sorozat: WMF Yari
Darabszám: 3 db
K překladu: CZ AUTO-PRO
Margin: A
Terméktípus: Késkészlet

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés