Újdonság

A terméket már nem értékesítjük

WOLL minta

6 db kés + 1 db késtartó blokk

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

Sada nožů s blokem 5dílná COLORI®+ obsahuje:

  • 1x špikovací nůž COLORI®+, délka čepele 9 cm
  • 1x kuchyňský nůž COLORI®+, délka čepele 13 cm
  • 1x kuchařský nůž COLORI®+, délka čepele 18 cm
  • 1x nůž na chléb COLORI®+, délka čepele 20 cm
  • 1x průhledný blok na nože Vision

A világszerte híres, svájci alapítású Kuhn Rikon cég innovatív és rendkívül sokoldalú konyhai eszközei révén lett ismert. A cég már 90 éve ontja magából a kreatívabbnál kreatívabb ötleteket, hogy megkönnyítse a modern háziasszonyok dolgát a konyhában. A Kuhn Rikon csúcsminőségű termékei nem csak egyszerű termékek, ezekbe a használati tárgyakba a tervezők minden főzés iránti szenvedélyüket beleformálták, és ezt mi sem mutatja jobban, mint az a rengeteg híres és nívós díj, amit az utóbbi évtizedekben elnyertek.

A Kuhn Rikon termékkínálatában minden megtalálható, amire a konyhában szükség lehet: fazekak, serpenyők, kések, háztartási eszközök, innovatív kukták, stb. Mindezt átgondolt, csábító dizájnnal, különböző méretben és színekben tálalva. A Kuhn Rikon csakis a legjobbat kínálja, s azt is pontosan tudja, hogyan kell a legnagyobb igényű gurmánok kívánságainak eleget tenni.

Az utóbbi időben rengeteg márkával és számtalan új termékkel bővült a kínálatunk. Jelenleg is töretlenül a termékleírásokon dolgozunk, melyek remélhetőleg hamarosan elérhetőek lesznek weboldalunkon.

Az ügyfeleinkkel való törődés nálunk kiemelt fontosságot élvez, ezért, ha bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Telefonos ügyfélszolgálatunk a következő telefonszámon érhető el: +36 1 44 53 957.

Türelmét és megértését előre is köszönjük!

KÓD: KR26593

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése