Wok MINERAL B ELEMENT 24 cm, de Buyer
Kód: DB561824Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
A Mineral B Element egy francia cég méhviasz bevonatú de Buyer acél serpenyősorozata. A vállalat de Buyer világszerte elismert, különösen a professzionális szférában, ahol az acél serpenyők nagyon népszerűek pótolhatatlan tulajdonságaik miatt, amikor húst vagy zöldséget sütnek.
A Mineral B Element serpenyők nem tartalmaznak semmilyen mesterséges anyagot, például PFOA-t vagy PTFE-t, illetve semmilyen vegyi anyagot. Ezeknek a serpenyőknek a gyártása környezetbarát. A serpenyők környezetbarátok és újrahasznosíthatók. A serpenyő vasmolekulái egészségesek, a serpenyők nagyon magas hőmérsékletenis használhatók, amelynél az elkészítendő ételek nagyon gyorsan bevonódnak és nem vesznek elvitaminok és tápanyagok.
Mineral B Element serpenyők röviden:
- Az acél 100%-ban természetes anyag, méhviasz alapú bevonattal.
- A Mineral B Element serpenyők nem rendelkeznek mesterséges tapadásmentes felülettel, és nem tartalmaznak PFOA-t vagy PTFE-t.
- A speciális méhviasz alapú felület természetes tapadásmentességetbiztosít, amely a használat során tovább javul (ez nem tapadásmentes serpenyő).
- Alkalmas minden típusú főzőlaphoz, beleértve az indukciósat is.
- Használható sütőben 10 percig / 200 °C.
- Kiváló hővezető képesség, nagyon magas hőmérsékleten is használható.
- Hozzáadott vegyszerek nélkül - környezetbarát gyártás.
- Környezetbarát és újrahasznosítható.
- A medencéből származó vasmolekulák jótékonyan hatnak az egészségre.
- A serpenyők nagyon magas hőmérsékleten is használhatók, amelynél az elkészített ételek gyorsan visszahúzódnak, és nem vesznek el vitaminok és tápanyagok.
- Minél többet használják a serpenyőt, annál jobbak a tapadásgátló tulajdonságai.
- Robusztus kialakítás, nagyon hosszú élettartam.
Maillard reakciója:
Ha a serpenyőt 140 °C fölé melegítjük, az elkészített étel a természetes szaftok karamellizálódása miatt gyorsan karamellizálódik. Kéreg képződik, hogy megakadályozza a benne lévő étel kiszáradását. Az eredmény egy megbarnult és ropogós étel lesz, amelynek a közepe puha és nedves. Tökéletes hússütéshez, ropogós palacsinta vagy ízletes omlett készítéséhez.
Hogyan kell helyesen használni a Mineral B Element serpenyőket:
Az első használat előtt: Öblítse le a serpenyőt forró vízzel, és jól szárítsa meg. Öntse az olajat a serpenyőbe kb. 1 mm magasságig, és melegítse kb. 5 percig. Öntse le az olajat, és törölje le a serpenyőt konyhai papírtörlővel. Minél gyakrabban használja a serpenyőt, annál jobb lesz a főzési eredmény. Minél feketébb a belső felület, annál jobb a tapadásgátló tulajdonsága. Ne mossa a serpenyőt mosogatógépben, mert elveszíti tapadásmentes tulajdonságait és korrodálódik.
Főzési eljárás: Melegítsünk fel egy serpenyőt egy kevés olajjal. Amikor a hő elég forró, süssük meg az edényt mindkét oldalán. Vegye lejjebb a hőfokot, és szükség szerint fejezze be a sütést.
Ápolás használat után: Távolítsa el az ételmaradékokat, és öblítse le a serpenyőt forró vízzel. Ezután azonnal törölje le egy ruhával, hogy megőrizze a serpenyő tulajdonságait és megakadályozza a rozsdásodást.
Tisztítás és karbantartás: használjon durva tengeri sót (víz nélkül), tegye egy serpenyőbe, és melegítse magas hőfokon 1:30 percig. Ezután törölje le egy konyhai papírtörlővel. A durva tengeri só eltávolítja az égett maradványokat és a nem kívánt szagokat. Ezután kenje be olajjal, és tárolja száraz helyen.
FIGYELEM! Soha ne hagyja, hogy a serpenyő nedves legyen. Amikor az étel odaég, súrolja le a serpenyőt egy durva szivaccsal. Ne mossuk mosogatógépben!
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Wok serpenyőkAcél serpenyőkWOK serpenyő De BuyerTovábbi kategóriák megjelenítéseSerpenyők indukcióra alkalmas |
---|---|
Jótállás: | 2 év |
Súly: | 1.4 kg |
Anyag: | Acél |
Tulajdonságok: | Indukcióra alkalmas |
Terméktípus: | WOK serpenyő |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO-PRO-title |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
A de Buyer társaságot közel 190 évvel ezelőtt alapították a franciaországi Faymont-Val d’Ajol-ban. A mai napig büszke gyökereire, a francia formatervezés hagyományainak és minőségének megőrzésére. Az edények gyártása jelentős részben kézzel történik, és több évtizedes tapasztalat áll mögötte. |