Wok Ø 30 cm serpenyő rozsdamentes acél fedővel nyéllel original profi collection®

Kód: FS08483330000
99 890 Ft –28 %
Wok Ø 30 cm serpenyő rozsdamentes acél fedővel nyéllel original profi collection®
99 890 Ft –28 % 72 090 Ft
Raktáron (3 db)

Az original profi collection® WOK serpenyő a következőket tartalmazza:

  • 1 db WOK serpenyő
  • 1 db rozsdamentes acél fedő
  • 1 db csepegtető rács

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Fissler original pro collection® edények 18/10 (18% króm, 10% nikkel, 72% acél), rozsdamentes acélból készülnek, higiénikusak, könnyen tisztíthatók és rendkívül ellenállók a korrózióval szemben. A serpenyő egyedüli kialakítású Novogrill belső felülete alkalmas az egészséges és alacsony zsírtartalmú főzéshez. A CookStar aljna köszönhetően minden főzőlapon használható, beleértve az indukciót is. Mosogatógépben mosható.

Gondolta volna? Három másodpercenként eladásra kerül egy Fissler termék a világon!

A Fissler joggal viseli a „német szuperbrand” elnevezést, és nem véletlenül van ott a világ legbefolyásosabb márkái között, hiszen a legnagyobb konyhai és háztartási termékeket gyártó cég Németországban. Bolthálózatain keresztül a világ 80 országában, az összes világrészen jelen van. Kiváló minőségű termékeket gyárt, melyek az innovációra és a fejlesztésre fordított több évtizedes, komoly erőfeszítés gyümölcsei. A Fissler termékek használatával még a sokszor unalmas, mindennapos konyhai tevékenységeket is játékos, új formában élhetjük meg. A Fissler az új trendek területén is úttörő, ezt bizonyítja a sok elnyert szabadalom és tervezői díj, emellett nagy hangsúlyt fektet a gyártási folyamatok innovációjára és a minőségellenőrzési struktúrára is. A Fissler cég sikere már több, mint 170 éve töretlen, alapját a technológiai know-how, a tökéletes gyártási folyamat és a megújulóképesség hármas pillére adja. A cég mind a 700 alkalmazottját az motiválja, hogy munkájukkal és termékeikkel a fogyasztók elvárásait a legteljesebb mértékben kielégítsék. Legyen élmény a főzés minden vásárlónk számára! Made in Fissler (Germany).

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: WOK serpenyők
Garancia: 2 év
Sorozat: Fissler original profi collection®
Méret: 30 cm
Terméktípus: WOK serpenyő
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A Fissler GmbH a legnagyobb német háztartási és konyhai készülékek gyártója. Az edények precíz kidolgozásban, célszerűségben és kifinomult formatervezésben kiválóak. Bár a Fissler egyike a német szuperbrandnak, még mindig egy világos céllal rendelkező családi vállalkozás. 104350