PRELOZIT

teapot

Élvezze ki a hetet, mikor búcsút adhat a télnek. Engedje be otthonába a napot és a friss levegőt, és nyissa ki az ajtót a tavasz hírnökei előtt.

 

#1 HÉTFŐ
Szívjon egy kis friss levegőt

Szálljon le a buszról egy megállóval korábban, sétáltassa a kutyát egy kicsit tovább, menjen el egy kora esti sétára. Nem kell azonnal maratonra edzenie. Csak élvezze a tavaszi napsütést és a szellőt. Nincs ideje? Tegye a reggeli kávéját vagy teáját egy termoszba, és élvezze séta közben. Friss fejjel és rengeteg energiával érkezik majd a munkahelyére.

Made in Japan ceramic

#2 KEDD
Vásároljon virágot

Ma van a nemzetközi nőnap. Ugye nem várja a virágot? De ez egy nagyszerű ok arra, hogy vegyen egyet. Csak úgy. A tavasz hírnökei az asztalán egy gyönyörű vázában a napsütés és a meleg napok ígéretével örvendeztetik meg Önt egész héten.

 

Kusmi tea

#3 SZERDA
Nevessen

Egy percnyi nevetés állítólag ugyanolyan pihentető hatással van az agyra, mint 45 perc testmozgás. Tegye be a kedvenc vígjátékát, bontson egy kis bort a barátaival. Engedje el a gondjait, és nevessen fülig érő szájjal.

 

Photoalbum

#4 CSÜTÖRTÖK
Szerezzél örömet

Tegye boldoggá szeretteit még ma. Talán "csak" hívja fel a szüleit, vigye el egy barátját egy kávéra. Vagy adjon egy kis ajándékot, amely mindent elmond az Ön számára. Talán egy Woodwick Golden Milk gyertya, amely a jótékony hatású arany tej - tej és kurkuma keveréke, az ősi indiai Ayurveda szerint az egészség elixírje - illatosított változata. 

 

Made in Japan teacups

#5 PÉNTEK
Éljenek a szobanövények

A szobanövények nagy újjászületést élnek át. Azokban az időkben, amikor hosszú időre otthon voltunk bezárva, mindenki házikertet akart. Ön is szerzett zöldet az otthonába? Tavasszal itt az ideje, hogy újraindítsuk őket. Porolja le őket, ültesse át őket, a benőtt darabokat tegye nagyobb cserépbe, szerezzen új öntözőkannát.

 

Woodwick candle

#6 SZOMBAT
Takarítsa ki a helyét

Tavasszal a takarításhoz, az újrakezdéshez, a testünk és otthonunk méregtelenítéséhez van kedvünk. Lehet, hogy még nem állunk készen arra, hogy kitakarítsuk a téli ruháinkat, de mi a helyzet a konyhában vagy az otthoni irodában kialakított "tiszta zónával"? Dobja ki a felesleget. és ha úgy tűnik, hogy azt a kukát sem találja, talán itt az ideje egy új dizájnos szemetesnek, amelynek nem kell a sarokban rejtőznie.  

Made in Japan breakfast

#7 VASÁRNAP
Sétáljon ma 10 000 lépést

Az emberi test számára a legegészségesebb és legtermészetesebb mozgás a gyaloglás. Nem kell ragaszkodnia a megszokott napi 10 000 lépéshez. A hétvége azonban tökéletes alkalom arra, hogy kimozduljon a szabadba, lehetőleg olyasvalakivel, akivel jól érzi magát. És ne felejtsen el csomagolni egy italos üveget. A természetes testmozgás, az ivás és az elegendő alvás jobban fogadja a szervezetünk, mint a méregtelenítés és a drasztikus diéta.

Március remek hónap arra, hogy a tél után megújuljon a test és a lélek. Inspirálódjon további tippekkel a wellbeing-ért.