PRELOZIT

láhev na pití

Wellbeing-kihívásunk utolsó hetében a testre fogunk összpontosítani. És ez kívülről és belülről is így van. Nem véletlenül mondják, hogy 30 éves korunkig olyan testet kapunk, amilyet örökölünk, 30 éves korunkig olyan testet kapunk, amilyet megérdemlünk...

 

HÉTFŐ

Rúgjon bele!

Rúgjon bele a tavasz első napján! Várta már a napsütést és a friss levegőt, akár a futást, akár a kerékpározást? Akár a szabadban, akár az edzőteremben, ne felejtse el rendszeresen pótolni a folyadékot. Csak egy praktikus palack kell ahhoz, hogy jobban érezze magát. Testben és lélekben.

 

kuchařský kurz

KEDD

Tanuljon valami újat

Tudja, hogy az agy úgy működik, mint egy izom, és erősítésre szorul? Eddzen úgy, mint egy izmot, és késleltetni fogja a természetes öregedést. Egyesek sakkoznak, mások idegen nyelvet tanulnak. De akár új recepteket is kipróbálhat. Nem meri magának elkészíteni a halat vagy a vegán konyhát? Tanuljon egy profi szakáccsal!
Látogassa meg például a CHEFPARADE-t, Magyarország legnagyobb főzőiskoláját. És van egy ajándékunk a számára!
2022. március 27-ig korlátlan mennyiségű ingyenes italt (3990 HUF értékben) kaphat a kurzusrendeléshez.
Csak írja be a KULINA jelszót a megjegyzésbe a rendeléskor.

mísa na ovoce

SZERDA

5 adag zöldség vagy gyümölcs

Ma legalább 400 g zöldséget és gyümölcsöt fogyasszon (2:1 arányban). Ezt ajánlja az Egészségügyi Világszervezet (WHO), a táplálkozási szakemberek és a mi csapatunk is :-) Mi a legnagyobb esélye annak, hogy valóban megeszi a napi 5 adagot? Ha kéznél és szem előtt tartja őket. Gyönyörködjön a gyönyörű gyümölcstálak választékában az asztalára.

steakové nože

CSÜTÖRTÖK

Egyen sok jó minőségű fehérjét

A fehérjék hozzájárulnak a gyógyuláshoz és a szövetek regenerációjához. Ezért van az, hogy például a sportolóknak nagyobb igényeik vannak a bevitelre. Általában több szénhidrátot és kevesebb fehérjét eszünk, mint amit a szakértők ajánlanak. Honnan tudod könnyen megállapítani? Még egy nagy étkezés után is megkívánsz valamit? Akkor nagyon valószínű, hogy a szervezetében megemelkedett a cukorszint, ami arra kényszeríti, hogy állandóan egyen valamit. Vágja vissza a szénhidrátokat, és adjon hozzá fehérjét hús, hüvelyesek vagy jól megtermelt tojás formájában. Egy steak sok zöldséggel az egészséges étkezés és a gasztronómiai élmény tökéletes kombinációja. A Kulina acél- vagy grillserpenyők és steak evőeszközök választékával szereli fel Önt erre.

 

maska na spaní

PÉNTEK

Kényeztesse magát alvással

Nincs energiája, rossz a kedve, fogy? Alvás nélkül nincs egészség. A szakértők szerint ideális, ha naponta 7-8 órát alszunk, szellőztetett szobában, és legalább egy órával lefekvés előtt kerüljük a "kék fényt", azaz minden mobiltelefont, számítógépet stb.

Mit szólna, ha fűbe vagy illatos szénába süllyedve aludna el? A Foonka márka díjakat nyer a szigorú ökotanúsítással rendelkező, természetes tervezésű és gyártású ágyneműkért.

koše na prádlo

SZOMBAT

Mossa ki a "szennyest"

Szó szerint és átvitt értelemben is. Valami megoldatlan dolog lóg a levegőben az otthonában?Nyissa meg a hét témáját, és oldja meg végre ma. Majd meglátja, mennyivel jobban fogja érezni magát tőle. Az igazán piszkos szennyeshez pedig szerezzen be egy új szennyeskosarat a móka kedvéért. 

 

ručníky a předložky do koupelny

VASÁRNAP

Legyen ellenálló

Nem kell márciusban a Balatonba ugrania, vagy Wim Hof stílusában kihívást vállalnia. Kezdetnek csak kezdje azzal, hogy reggel hideg vízzel öblíti le az arcát, vagy fejezze be a zuhanyzást langyos vízzel, majd fokozatosan csökkentse a hőmérsékletet és növelje az időt. Még a kis lépések is számítanak. Aztán ugorjon bele egy szép puha törölközőbe