Fissler

Vitavit® premium kuktakészlet, 2 darabos, serpenyővel, 4,5 liter és 2,5 liter, Fissler

perforált párolóbététtel és háromlábú állvánnyal

  • 133 074 Ft
  • megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: FS62030111070
Márka: Fissler
Sorozat: Fissler vitavit® premium
Szín / méretek: Ø 22 cm; 4,5 liter; serpenyő 2,5 liter
Anyag: használható indukciós főzőlapon
polírozott
rozsdamentes nemesacél 18/10
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

A vitavit® premium kuktakészlet a következőket tartalmazza:

  • 1 db fazék
  • 1 db serpenyő
  • 1 db fedő
  • 1 db rozsdamentes acélból készült állvány
  • 1 db perforált párolóbetét

Gondolta volna? Három másodpercenként eladásra kerül egy Fissler termék a világon!

A Fissler joggal viseli a „német szuperbrand” elnevezést, és nem véletlenül van ott a világ legbefolyásosabb márkái között, hiszen a legnagyobb konyhai és háztartási termékeket gyártó cég Németországban. Bolthálózatain keresztül a világ 80 országában, az összes világrészen jelen van. Kiváló minőségű termékeket gyárt, melyek az innovációra és a fejlesztésre fordított több évtizedes, komoly erőfeszítés gyümölcsei. A Fissler termékek használatával még a sokszor unalmas, mindennapos konyhai tevékenységeket is játékos, új formában élhetjük meg. A Fissler az új trendek területén is úttörő, ezt bizonyítja a sok elnyert szabadalom és tervezői díj, emellett nagy hangsúlyt fektet a gyártási folyamatok innovációjára és a minőségellenőrzési struktúrára is. A Fissler cég sikere már több, mint 170 éve töretlen, alapját a technológiai know-how, a tökéletes gyártási folyamat és a megújulóképesség hármas pillére adja. A cég mind a 700 alkalmazottját az motiválja, hogy munkájukkal és termékeikkel a fogyasztók elvárásait a legteljesebb mértékben kielégítsék. Legyen élmény a főzés minden vásárlónk számára! Made in Fissler (Germany).

Az utóbbi időben rengeteg márkával és számtalan új termékkel bővült a kínálatunk. Jelenleg is töretlenül a termékleírásokon dolgozunk, melyek remélhetőleg hamarosan elérhetőek lesznek weboldalunkon.

Az ügyfeleinkkel való törődés nálunk kiemelt fontosságot élvez, ezért, ha bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Telefonos ügyfélszolgálatunk a következő telefonszámon érhető el: +36 1 44 53 957.

Türelmét és megértését előre is köszönjük!

GYARTÓ KÓDJA: 620 301 11 070

A márkáról Fissler

Fissler

A Fissler GmbH a legnagyobb német háztartási és konyhai készülékek gyártója. Az edények precíz kidolgozásban, célszerűségben és kifinomult formatervezésben kiválóak. Bár a Fissler egyike a német szuperbrandnak, még mindig egy világos céllal rendelkező családi vállalkozás.

Tartozékok

Egyéb tartozékok