WMF

Virginia Cromargan protect® evőeszközkészlet: 30 darabos alap kiszerelés

markolatba ágyazott penge, fényes-matt kombináció

  • 163 899 Ft
  • raktáron 3 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Termékleírás

6 db villa, 6 db kanál, 6 db kés, 6 db desszertes villa, 6 db kávés-/teáskanál

A Virginia evőeszközkészletet a természet ihlette. A WMF márkájú evőeszközök polírozott felülete kiemeli a termékek lágy, modern és finom formáját. Ellentmondásokkal teli evőeszközkészlet. Lágy hullámok és asszimetrikus vonalak találkozása. A polírozott részek kiemelik a mattított felületeket. A sima átmenetek pedig a formák harmonikus szimfóniájává varázsolják a Virginia evőeszközkészletet.

Az evőeszközök nemesített rozsdamentes acélból készülnek és egy speciális, Cromargan protect® nevezetű, mechanikus sérülések ellen védő kezelésen esetek át. Ennek az alapanyagnak köszönhetően 150x ellenállóbbak, mint az átlagos acél evőeszközök. Mindennapos használat mellett, évek múltán sem lesznek rajtuk karcolások. Az intenzív használatnak kitett evőeszközök Cromargan protect® acélból készülnek, az összes tálalóeszköz nemesített rozsdamentes Cromargan® acélból (18/10) készül. A Cromargan protect® alapanyagról itt tudhat meg többet.

GYARTÓ KÓDJA: 11.4291.6390

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.

Kód: WM1142916390
Márka: WMF
Sorozat: WMF Virginia
Dizájner: Peter Bäurle
Anyag: Cromargan protect® rozsdamentes acél
matt fogantyú, fényes fej
tisztítható mosogatógépben