Riedel

Viognier / Chardonnay kristály borospoharak, Veritas

2 db/csomag

  • 19 699 Ft
  • raktáron 2 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: RD644905
Márka: Riedel
Sorozat: Riedel Veritas
Szín / méretek: magasság 22,5 cm; térfogat 370 ml; Ø a legszélesebb ponton 8,2 cm
Anyag: gépi előállítás
kristály
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

A borospoharakat a következőkhöz ajánljuk:

  • Chardonnay
  • Viognier
  • Pinot (Blanc, Grigio, Gris)
  • Albariño

A VERITAS sozatról:

A Veritas sorozat gépi gyártású ólomkristály borospoharai rendkívül vékonyak és könnyűek. Ezek a borospoharak mesterien ötvözik a kézzel fújt üveg szépségét és a gépi gyártás pontosságát. A sorozat a világ legkedveltebb borfajtáihoz kifejlesztett, az adott bortípus tulajdonságait maximálisan kifejező borospoharakat vonultat fel. A Veritas sorozat tervezői a gyártás során a Riedel társaság borospoharainak legnépszerűbb formáit és a gépi gyártási technológiák legmodernebb vívmányait dolgozták össze.

A Riedel társaságnak sikerült meggyőznie a borkedvelőket és a gasztronómia neves képviselőit, hogy a borfogyasztás maximális élvezetének titka a bor jellegének megfelelő pohár kiválasztásánál kezdődik. Azért, hogy szerte a világon el tudják látni a nívós vendéglátóipari egységeket, a Riedel borospoharakat nagy számban gyártják. Minőségük páratlan, ehhez viszonyítva az ár-érték arányuk minden borfogyasztó számára kifogástalan.

A Veritas sorozat, csak úgy, mint George Riedel Vinum sorozata annak az elméletnek a megtestesülése, amely szerint a tartalom határozza meg a formát. Ez a sorozat tökéletesen megfelel egy otthoni borospohár-gyűjtemény kialakításához.

GYARTÓ KÓDJA: 6449/05

A márkáról Riedel

Riedel

A német Riedel márka üvegpoharaiban ötvözi a több mint 250 éves hagyományt a modern technológiákat és az innovációt. A márka a professzionális sommelierek és a borok szerelmeseinek körében építette ki nevét poharaival, amelyek alakját az egyes borfajták karakterének rendelték alá. A Riedel üveggyár termékei garantálják az első osztályú minőséget, a kiváló funkcionalitást és a kiválasztott dizájnt