Vinum Extreme dekantáló

Kód: RD180014
111 990 Ft –23 %
Vinum Extreme dekantáló
111 990 Ft –23 % 85 990 Ft
Raktáron (2 db)
Várható kézbesítés:
16.6.2021

Részletes információ

Termék részletes leírása

Christian Moueixe elmélkedése a dekantálásról:

„Személy szerint, a fiatal boroknál és ugyanúgy az érettebb boroknál is a dekantálást helyezem előtérbe. Az érett borok esetében a dekantálás a tisztelet, a fiatal borok esetében pedig a bizalom kinyilvánítása. Az érett borok dekantálása rövid idővel a kínálás előtt azt eredményezi, hogy a színét és tisztaságát nem értékteleníti el az üledék, amely a borban a tárolás során keletkezett. A fiatal borok dekantálása néhány órával a kínálás lehetőséget nyújt arra, hogy kibontakoztathassa a bukéját és növelje érettségét, amit egyébként csak sokéves tárolással érne el.“

VINUM EXTREME sorozat:

A Vinum Extreme a gépi gyártású „ínyencek poharának” folytatása, melynek kezdetei 1973-hoz kötődnek, és a kézzel fújt Sommeliers sorozatból indul ki.

A folyamatosan növekvő borminőség az olyan formák folyamatos fejlesztését igényli, melyek a még teltebb, még koncentráltabb, és még tökéletesebb borokhoz illenek. A Riedel poharakkal a bornak lehetősége van arra, hogy az érzékek tulajdonosa felé optimálisan közvetítse az ízét és illatát.

Azon forradalmi ismeretek, melyekhez a Riedel poharak fejlődése sok év alatt eljutott, a pohár eredeti alakjával, és a bor élvezetével együtt ma a bor kedvelői és szakértői által általánosan ismert és standard módon igényelt tények közé tartoznak.

Az egész világon az ügyfelek meggyőződése, hogy csak a Riedeltől származó poharak tudják közvetíteni a bor érzékiségét. Ezért teljesen elkerülhetetlen, hogy a Riedel a piacon olyan minőségi, borhoz illő poharakat kínáljon, amelyek a legkülönbözőbb árkategóriákat is fedik. Ezzel kapcsolatban egyszerűen szükséges az új, a bornak még megfelelőbb formák fejlesztése, mint pl. a Vinum Extreme!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Dekantálók
Garancia: 2 év
Sorozat: Riedel Vinum Extreme
Terméktípus: Dekantáló

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: